Suomalaisilla trafiikkia NHL:n ja farmin välillä - kaksi ylös, kaksi alas

9.12.2021 - 6:35:00


Suomalaisjääkiekkoilijoilla oli liikennettä NHL:n ja farmin välillä keskiviikkona. Puolustaja Ville Heinola ja hyökkääjä Jesse Ylönen nostettiin NHL:ään. Puolustaja Lassi Thomson ja maalivahti Justus Annunen palautettiin farmiin.

Heinola nostettiin Winnipeg Jetsin vahvuuteen. 20-vuotias suomalaispuolustaja ei ole vielä tällä kaudella pelannut NHL:ssä, mutta hänellä on 13 ottelun kokemus taalajäiltä. Jets pelaa torstaina Seattle Krakenin hallissa ja perjantaina Vancouver Canucksin hallissa.

Montreal Canadiens nosti Ylösen NHL-miehistöönsä ja vahvisti myöhemmin, että 22-vuotias suomalaishyökkääjä on joukkueen pelaavassa kokoonpanossa torstain kotiottelussa Chicago Blackhawksia vastaan. Canadiensin hyökkääjistä ovat sivussa Joel Armia ja Christian Dvorak. Ylönen pelasi toistaiseksi ainoan NHL-ottelunsa viime toukokuussa.

Thomson palaa AHL:n Belleville Senatorsiin. 21-vuotias suomalaispuolustaja pelasi marras-joulukuussa Ottawa Senatorsin riveissä ensimmäiset 11 NHL-otteluaan ja kirjautti tehot 0+3=3.

Annunen palautettiin AHL:n Colorado Eaglesiin. 21-vuotias suomalainen nähtiin ensimmäisen kerran aloittavana maalivahtina NHL:ssä maanantaina. Hän teki NHL-debyyttinsä Colorado Avalanchen paidassa kaksi päivää aikaisemmin tultuaan tolppien väliin kesken kamppailun.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Advertising: Find here the best gaming links and sports live streams

 

 

 

 

 

Jaakko Hännisen selkä kramppasi

28.01.2022 20:09:45