COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Pikkuleijonat hikisen puhteen jälkeen MM-välieriin!

20.4.2017 - 17:21:02


Suomen alle 18-vuotiaiden jääkiekkomaajoukkue on Slovakiassa pelattavissa MM-kisoissa selvittänyt tiensä välieriin. Voitto ei tullut helpolla, sillä Tshekki kaatui vasta jatko-ajan viimeisillä hetkillä. Suomi johti jo toisen erän alussa 5-1 mutta varsinainen peliaika päättyi lukemiin 5-5.

Kun peliä oli pelattu 2:19 iski Miro Heiskanen avausmaalin siniviivan tuntumasta ampumallaan laukauksella. Tshekki kuitenkin luisteli nopeasti ja karvasi aggressiivisesti ylhäältä ja lopulta tasoitti pelin viisi minuuttia myöhemmin Dalimil Mikyskan maalilla.

Erän loppupuolella Pikkuleijonien peli avautui ja Linus Nyman, Urho Vaakanainen ja Aarne Talvitie iskivät taukolukemiksi jo 4-1.

Suomen peli notkahti

Toisen erän aluksi Tshekki rynnisti voimakkaasti päälle, mutta maalilla loistopelastuksia napsinut Ukko-Pekka Luukkonen piti Suomea pystyssä.

Aarne Talvitie vei ajassa 25:24 Suomen jo turvallisen tuntuiseen 5-1-johtoon. Tshekki kumminkin laittoi ison vaihteen silmään ja iski yhdentoista minuutin sisään kolme maalia Suomen lepsuiluista. Tshekin maaleista vastasivat Filip Chytil, Marek Skvrne sekä Ondrej Machala.

Kolmas erä oli suomalaisille sysimusta. Maaleja ei tullut muutamista huippupaikoista huolimatta ja lopulta ajassa 57:23 Tshekin Filip Zadina iski pelin tasoihin.

Kun lisää maaleja ei nähty, mentiin ottelussa jatko-ajalle.

Kun jatkoaikaa oli pelattu rapiat yhdeksän minuuttia toi Miro Heiskanen kiekkoa voimakkaasti Tshekin maalille ja pohjusti ratkaisun. Lopulta TPS-pelaaja Santeri Virtanen nousi Suomen sankariksi sutimalla maalin edestä pikkumustan pömpeliin.

Muissa puolivälierien ottelupareissa kohtaavat Kanada ja Ruotsi, Venäjä ja Slovakia sekä USA testaa Sveitsin nuorten kunnon.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!