COOLBET: 150 € BONUS + 200 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Saksa kaatui taistellen: "Täytyy jatkaa hyvää työtä"

19.5.2017 - 00:10:19


Saksan taival jääkiekon MM-kotikisoissa Kölnissä päättyi puolivälieriin. Kanada pehmitti Saksan 2-1, mutta Saksan esityksessä kovia NHL-tähtiä vastaan ei ollut häpeämistä.

Saksan kokenut hyökkääjä Patrick Reimer tosin harmitteli, että Kanada pääsi johtoasemaan.

- Kahdessa ensimmäisessä erässä emme pelanneet riittävän tarkasti, koska he saivat maaleja. Kanadaa vastaan on vaikeaa nousta takaa, Reimer sanoi.

Reimerin mukaan turnausanti oli joka tapauksessa hyvää.

- Pelasimme monta hyvää ottelua. Ajattelimme, että voisimme päästä pitkälle. Pääsimme puolivälieriin ja ajattelimme tänään tehdä Kanadan elämän vaikeaksi.

Edellisissä kotikisoissaan 2010 Saksa oli peräti neljäs.

- Vuonna 2010 MM-kotikisoissa täällä saavutimme hienoja asioita ja ne muistot mielessä lähdimme tänne. Tavoitteenamme oli päästä vähintään tänne puolivälieriin ja sen tavoitteen saavutimme. Teimme paljon täällä, voitimme yhden mestarisuosikin ja tänäänkin mestarisuosikkia vastaan pelasimme hyvin, vertasi Reimer 2010 ja 2017 kisoja.

Saksasta on viime vuosina tullut muutamia hyviä kiekkoilijoita jopa NHL:ään saakka, vaikka juniorityössä maa jääkin huippumaista jälkeen. Reimer, 34, näkee Saksan jääkiekon tulevaisuuden valoisana.

- Täytyy jatkaa hyvää työtä, jonka tuloksia olemme jo nähneet. Meillä on hyviä nuoria pelaajia, jotka ovat päässeet NHL:ään. Tässä turnauksessa Frederik Tiffels osoitti nousseensa kansainväliselle tasolle.

Teksti: Otto Palojärvi, Köln


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

Adam Masuhr löysi uuden seuran

19.4.2018 16:29:59