COOLBET: 150 € BONUS + 200 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Ruotsin kapteeni Leijonista: "Heillä on varmasti energiaa, paljon paskaa satanut"

19.5.2017 - 00:34:52


Ruotsi kaatoi torstaina jääkiekon MM-kisojen välierässä Sveitsin 3-1-lukemin ja eteni välieriin. Vastaan Ruotsille tulee USA:n kaatanut Leijonat.

Ruotsi oli ajoittain pienissä vaikeuksissa Sveitsin kanssa, joka kaatui saappaat jalassa.

- Sveitsi on todella hyvä joukkue. Heillä on hyvin taitavia hyökkääjiä ja he pelasivat nopeaa suunnanmuutospeliä. Pelasimme kuitenkin aika hyvän pelin, vaikka tämä tiukka olikin, Ruotsin kapteeni Joel Lundqvist sanoi.

Ruotsin 2-0-maali käänsi pelin. Siihen saakka Sveitsi pysyi hyvin pelissä mukana. Ruotsi tappoi neljä minuuttia alivoimaa heti toisen erän alussa.

- Se oli voiton avain. Siinä oli meillä alivoimaa neljä minuuttia erän alussa, mutta taistelimme hyvin alivoimalla. Se oli yksi avainhetkistä koko ottelussa, joka pysyi tiukkana koko ajan. Meistä tuntui kuitenkin koko ajan siltä, että kun jatkamme työntekoa, niin ne paikatkin sieltä tulevat ja voitto irtoaa, Lundqvist linjasi.

Seuraavaksi Ruotsi kohtaa välierässä Suomen.

- Joka kerta kun Suomi ja Ruotsi pelaavat vastakkain, se on huikeaa. Mutta pitää keskittyä kuitenkin enemmän siihen, että se on MM-välierä. Ei ole väliä ketä vastaan pelaat. Odotan peliä jo innolla. Siitä tulee iso ottelu meille kaikille, Lundqvist linjasi.

Suomi ei pelannut kovinkaan vahvasti alkulohkossa, mutta torstaina Suomi pelasi turnauksen parhaan ottelunsa oikeassa paikassa, kun USA kaatui.

- Luulen, että he ovat kasvaneet paljon joukkueena. Heille on satanut paljon paskaa niskaan, kun he eivät aloittaneet hyvin. Nyt he kuitenkin paransivat ja voittivat USA:n. Heillä on varmasti paljon energiaa nyt. Suomi on hyvä joukkue ja olemme kohdanneet heidät monta kertaa MM-kisoissa. Joka kerta se on ollut kovaa heitä vastaan. Sama odottaa varmasti myös lauantaina, Lundqvist ennakoi.

Ruotsi joutui matkustamaan Kölnistä Pariisiin vain yhden ottelun vuoksi. Se ei haitannut Lundqvistia.

- Ei, tämä oli täydellistä! On mahtavaa nähdä Pariisi ja voittaa puolivälierä. Hyvä juttu tämä oli, Lundqvist naurahti.

Teksti: Ville Hirvonen (@hirvonenville), Pariisi


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

Adam Masuhr löysi uuden seuran

19.4.2018 16:29:59