COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Ruotsin NHL-puolustaja tietää Leijonien vahvuudet

19.5.2017 - 01:26:11


Jääkiekon MM-kisojen välierissä nähdään klassikko, kun Suomi ja Ruotsi taistelevat finaalipaikasta.

Ruotsi selvitti tiensä välieriin torstaina kaatamalla Sveitsin Pariisissa 3-1-lukemin.

- Pelasimme hyvää joukkuepeliä täydet 60 minuuttia tänään ja samanlaista peliä kaivataan myös Suomea vastaan, Tampa Bayn NHL-puolustaja Victor Hedman muistutti.

Helpolla jatkopaikka ei Ruotsille irronnut. Sveitsi nousi ensimmäisessä erässä tasoihin, kun kiekko kimposi Oliver Ekman-Larssonin mailasta omaan maaliin. Osuma ei Hedmania huolettanut.

- Ei se säikäyttänyt. Peli oli kuitenkin vielä niin alussa siinä vaiheessa. Meidän piti vain jatkaa. Tykkäsin siitä, miten pelasimme. Tykkäsin intensiteetistämme ja siitä, miten paljon maalipaikkoja saimme. Jääkiekkopeli kestää 60 minuuttia. Tiesimme sen ja jatkoimme vain samalla tavalla ja otimme lopulta ison voiton, Hedman kertoi.

Ruotsi kohtaa seuraavaksi Suomen. Suomen turnaus ei ole ollut helppo tähän saakka, mutta torstaina joukkue otti riemastuttavan voiton USA:sta ja eteni välieriin.

- Suomen ja Ruotsin pelit ovat yksi isoin kiistakumppanuus jääkiekossa. Sytymme tietysti siihen. Odotan siitä todella tarkkaa peliä. Suomi osaa sulkea keskialueen ja he puolustavat myös omalla alueella hyvin ja iskevät hyvin vastaan. Meidän täytyy varmistaa se, että saamme kiekot syvään ja sitä kautta maalipaikkoja, kuten teimme tänäänkin. Se on meidän pelisuunnitelma, Hedman linjasi.

Ruotsi voitti MM-kultaa viimeksi 2013 omissa kotikisoissaan. Silloin Sedinin veljekset tulivat kesken kisojen ja tekivät, mitä vain halusivat. Myös tänä keväänä Ruotsi on saanut paljon apuja NHL:stä kesken kisojen. Mukaan kesken turnauksen ovat liittyneet muun muassa maailman parhaisiin maalivahteihin lukeutuva Henrik Lundqvist ja huippukeskushyökkääjä Nicklas Bäckström.

- Se on huikea juttu. He ovat kaikki parhaita omilla pelipaikoillaan. Meille oli hyvin tärkeää saada heidät mukaan. He ovat hyviä tyyppejä ja loistavia johtajia. He istuivat joukkueesseen heti ja näyttivät heti, miten tärkeitä he ovat meille, Hedman sanoi NHL-vahvistuksista.

Suomen ja Ruotsin välinen MM-välierä pelataan lauantaina. Ottelu alkaa kello 20.15 Suomen aikaa.

Teksti: Ville Hirvonen (@hirvonenville), Pariisi


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NHL-kausi alkaa 3. lokakuuta

21.6.2018 09:57:19