COOLBET: 150 € BONUS + 200 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Ruotsin NHL-supertähti: "Suomi kaatoi USA:n, he pelaavat kuin Sveitsi"

19.5.2017 - 01:57:38


Suomen ja Ruotsin kohtaamiset jääkiekossa ovat aina spesiaalitapauksia. Lauantaina nähtävä MM-välierä tekee tuskin poikkeusta.

Ruotsi eteni odotetusti välieriin torstaina kaatamalla Sveitsin 3-1-lukemin Pariisissa. Ruotsi sai heti ottelun alussa maalin, kun NHL:n supertähti Nicklas Bäckström iski kiekon reppuun. Sveitsi nousi tasoihin vielä avauserässä, mutta toisessa erässä Ruotsi nousi tasolleen.

- Toisesta erästä lähtien pelasimme hyvin vahvaa joukkuepeliä. Lauoimme kiekkoa hyvin ja tietysti saimme paljon energiaa maaleistamme. Tämä oli minulle kolmas peli kisoissa ja mielestäni me pelasimme nyt parhaan pelimme joukkueena. Aika täydellinen ajoitus sille. Rakennamme tämän ympärille ja jatkamme eteenpäin, Bäckström sanoi.

Bäckström sai avausmaalinsa hiukan onnellakin. Oscar Lindbergin laukaus kimposi Sveitsin puolustajan luistimesta suoraan Bäckströmille, jolla oli helppo työ siirtää Ruotsi ottelussa johtoon.

- Oscar yritti ampua siitä ja kiekko kimposi onnekkaasti minulle. Sveitsin maalivahti ei ollut valmiina, mutta otamme kaikki vastaan, Bäckström kertasi osumaansa.

Ruotsilla on jalkeilla kova ryhmä. NHL-miehien täyttämällä ryhmällä voisi pärjätä MM-kisoja kovemmissakin turnauksissa.

- Olen erittäin optimistinen. Kaikki tuolla pukukopissa uskovat tähän joukkueeseen ja sitä tulemme jatkamaan myös jatkossa. Tiedämme, että nyt pelataan pudotuspelejä, joten ottelut tulevat olemaan hieman erilaisia, jos verrataan alkulohkon peleihin. Se asia, mikä meidän pitää ymmärtää ja jatkaa vain eteenpäin, Bäckström summasi.

Suomen materiaali kalpenee Ruotsin rinnalla pahasti, mutta otteluita ei paperilla ratkaista.

- Suomi voitti tänään USA:n, joten odotan sieltä vastaan kurinalaista ryhmää. He pelaavat varmasti aika samalla tavalla kuin Sveitsi. He tukkivat keskialueen ja puolustusalueen. Meidän pitää varmistaa se, että pelaamme samalla tavalla kuin tänään. Kiekot pitää saada syvään ja puolustajille painetta. Se on avainasia, Bäckström linjasi.

Teksti: Ville Hirvonen (@hirvonenville), Pariisi


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Adam Masuhr löysi uuden seuran

19.4.2018 16:29:59