COOLBET: 150 € BONUS + 200 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Leo Komarov: "Leijonilla ei enää paineita"

19.5.2017 - 13:20:44


Leijonat teki torstaina sen, mihin hyvin harva suomalainen uskoi alkusarjan vaikeuksien jälkeen. USA kaatui ja mitalipelit odottavat viikonloppuna.

Suomeen eivät uskoneet puolivälierässä myöskään vedonlyöjät, sillä esimerkiksi vedonlyöntiyhtiö NordicBetillä peräti lähes 80 prosenttia veikkaajista laittoi roponsa likoon USA:n puolesta. Kansainvälisillä vetomarkkinoilla USA:n kerroin suorastaan syöksyi alaspäin ennen ottelua.

NordicBetin kansainvälinen lähettiläs Leo Komarov on puhunut läpi turnauksen sen puolesta, että hän luottaa tämän kevään Leijoniin, vaikka ns. suuren yleisön usko on ollut koetuksella. “Leksalla” on joukkueessa hyviä ystäviä, ja lähes päivittäiset kuulumispuhelut ovat kertoneet, että joukkueessa henki on pysynyt korkealla läpi matkan.

Nyt edessä on “unelmavälierä” Ruotsia vastaan. Onko länsinaapuria vastaan pelattavissa otteluissa erityinen lataus?

- No varmasti on, ainahan ne ovat tosi mielenkiintoisia pelejä. Kaikki tietävät, että Ruotsilla on tosi nimekäs joukkue, joka ei ole pelannut ihan niin hyvin kuin olisi voinut. Helppoa ei Suomella tule olemaan.

- Kuten kaikki tietävät, Suomelle eilinen oli tosi iso voitto. Tätä ennen siellä on pelattu paineen alla, ja nyt mitään paineita ei enää ole, ja se voi olla hyvä juttu. Nyt varmasti jokainen nauttii pelaamisesta vielä enemmän, Komarov tuumii.

Komarov kannustaa lauantaina toki Leijonia, mutta kokenut pelimies myöntää, että fiilis on usein hieman ristiriitainen.

- Aina kun itse pelaa, haluaa tietysti vääntää voiton. Mutta kun tuntee paljon pelaajia, niin ystäviä on monissa joukkueissa. Monille heistä toivoo menestystä ja vaikka Stanley Cupin voittoa eikä toivo kellekään epäonnistumisia tai häviöitä, mutta toisaalta omassa pelissä haluaa aina itse voittaa, Komarov pyörittelee hymyillen.

Leijonien kerroin maailmanmestariksi on edelleen jäljellä olevasta nelikosta ylivoimaisesti suurin. Kanada, Venäjä ja Ruotsi ovat selkeästi suurempia mestarisuosikkeja.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!