KOLME UUTTA TARJOUSTA JOKA PÄIVÄ
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Sebastian Aholla voimavara tammikuulta 2016

19.5.2017 - 16:11:17


Suomi ja Ruotsi kohtaavat jääkiekon MM-välierässä Kölnissä lauantai-iltana 20.15 Suomen aikaa. Puolivälieräotteluun Yhdysvaltoja vastaan Leijonat pelasi parhaan pelinsä ja itseluottamus on kohdillaan. -Paljon saman henkisiä äijiä. Kaikki tulee toimeen kaikkien kanssa. Ollaan valmistauduttu kaikkeen hyvin ja puhuttu, mitä tapahtuu, jos tulee voittoja tai tappioita. Ollut alusta asti hyvä ja rento fiilis joukkueessa. -Täytyy pitää hyvästä puolustuspelistä ja taistelupelistä kiinni. Oma peli on aina se ykkösjuttu.

- On meillä on kova usko, että pystytään pelaamaan paremmin ja kehittymään. Meillä ei ollut helpoin reitti, mutta parannettiin koko ajan. Nyt pelattiin turnauksen paras peli tohon paikkaan ja pitää vielä pelata vielä parempaa sen jälkeen. Ollaan kehitytty turnauksen aikana, kommentoi Sebastian Aho.

Ruotsilla on kova joukkue kasassa.

- Kaikki tietää, että niillä on huippujoukkue ja huippuyksilöitä. Mutta uskotaan omaan juttuun, Aho kuittasi.

Suomessa arviolta jopa kaksi miljoonaa ihmistä seuraa Ruotsi-ottelua. Aho ei asiaa ajattele.

- Ei tollaisia mieti. Tää on tiivis turnaus ja joukkueen kanssa olla tiiviisti yhdessä. Mitä joukkueen sisällä tapahtuu, on se ykkösjuttu. Se usko toisiimme on kovaa. Ruotsin maalia vartioi New York Rangersin supertähti Henrik Lundqvist.

- En tehnyt maalia hänen taakseen. Pitää saada hässäkkää hänen maalilleen. Kuteja pitää saada paljon ja ripareita. Maskin takaa kuteja. Sellaiset räkämaalit ratkovat näitä pelejä, kommentoi Aho keinoista, joilla Lundqvist yllätetään.

Ahon mukaan Leijonat on saanut paljon tukea.

- Yleisö on hyvin kannustanut. Suomalaisia on ollut paikan päällä hyvin niin Pariisissa kuin täälläkin. Kiva, että suomalaisia kiinnostaa lätkä. Se on hieno juttu.

Tammikuussa 2016 Aho oli kaatamassa Ruotsia nuorten MM-kisojen välierässä Helsingissä. Ruotsi taipui silloin Suomelle, vaikka oli ennakkosuosikki.

- Varmasti kokemuksesta aina oppii. Meidän joukkueessa on monia, jotka on pelanneet vastaavia pelejä ja pystyneet voittamaan. Se on meille voimavara, Aho totesi hyvistä muistoista.

Teksti: Otto Palojärvi, Köln. Kuva: Kari Pekonen


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Palaako Aleksandr Kokko RoPSiin?

22.5.2018 14:13:42