COOLBET: 150 € BONUS + 200 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Hurja huhu: SKA Pietari hankkimassa venäläisen NHL-tähden?

19.6.2017 - 14:37:54


Jääkiekkoliiga KHL:n jättiläisiin lukeutuva SKA Pietari on kiinnostunut hankkimaan keskushyökkääjä Jevgeni Kuznetshovin oikeudet Traktor Tsheljabinskistä.

Tämä viittaisi siihen, että SKA yrittää saada kaikin mahdollisin keinoin NHL-tähden riveihinsä ensi kaudeksi. Kuznetshovilla ei ole vielä sopimusta ensi kaudesta NHL-seura Washington Capitalsin kanssa.

SKA on ollut aktiivinen pelaajaoikeuksien hankkimisessa. Jo aiemmin seura hankki niin ikään NHL:ssä pelaavien Nikita Kutsherovin ja Nail Jakupovin oikeudet itselleen. Oikeuksien myötä mikään muu KHL-seura ei pääse pelaajiin käsiksi, mikäli he päättävät palata Venäjälle.

Venäläisten NHL-pelaajien houkutteleminen takaisin kotimaahansa on nyt aiempaa helpompaa, sillä NHL teki päätöksen olla osallistumatta ensi talven olympialaisiin. Näin KHL:ään siirtyminen olisi monelle venäläistähdelle ainoa tie olympiakisoihin.

Jevgeni Kuznetshov, 25, on noussut NHL:ssä todelliseen tähtiluokkaan viimeistään kahden edellisen kauden aikana. Kaksi edellistä kautta ovat tuottaneet 77 ja 59 tehopisteen kaudet.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

HJK vei Stadin derbyn nimiinsä

24.2.2018 15:56:38