COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

IL: KHL-seura purki sopimuksen oudosti - SM-liigan tähtipelaaja paljastaa viimein syyn

21.8.2017 - 10:15:32


Jääkiekkoilija Vili Sopasen piti lähteä ensi kaudeksi kokeilemaan siipiään KHL-seura Kunlun Red Stariin. 15. heinäkuuta seura tiedotti kuitenkin lyhyesti, ettei Sopanen olekaan liittymässä joukkueen vahvuuteen terveysongelmien vuoksi.

Seura ei avannut syitä tarkemmin ja huhut alkoivat velloa. Mitä ihmettä viime kaudella Pelicansissa loistaneelle Sopaselle oikein tapahtui? Sopanen kertoo nyt Iltalehdelle tapahtuman taustat. Hän ryhtyi harjoittelemaan kesällä punttisalilla kohti uutta haastetta, mutta rauta ei noussut läheskään entiseen malliin. Tuolloin Sopanen itse tiesi, ettei kaikki ole kunnossa. Kokenut ja urheilun parissa pitkään toiminut lääkäri Harri Hakkarainen tutki Sopasen ja älysi nopeasti, mikä on vialla: pitkittynyt hengitystieinfektio, jonka jälkiseuraamukset olivat ikävät.

- Se oli hoitamattomana johtanut siihen, että keuhkot olivat tukossa. Olin oikeasti melko huonossa hapessa, Sopanen sanoo Iltalehdelle.

Sopaselle luvattiin ensin sairastumisesta huolimatta, että hän pääsee joukkueen mukaan heti kun on parantunut, mutta tilanne muuttui kuitenkin nopeasti ja lopputili tuli. Sopanen on vielä tälläkin hetkellä ilman uutta seuraa. Sopanen kertoo IL:lle, että hän on todennäköisesti täydessä pelikunnossa kolmen viikon päästä. Sen jälkeen on aikaa miettiä uutta seuravaihtoehtoa.

Linkki Iltalehden alkuperäiseen uutiseen: http://www.iltalehti.fi/khl/201708182200336724_jr.shtml


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NHL-kausi alkaa 3. lokakuuta

21.6.2018 09:57:19