COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

MTV: Entinen Leijona-valmentaja ei usko Lauri Marjamäen selityksiä - "Voi sanoa mitä haluaa"

21.8.2017 - 10:28:01


Suomen jääkiekkomaajoukkue saa uuden päävalmentajan ensi kevään MM-kisojen jälkeen. Nykyinen päävalmentaja Lauri Marjamäki jättäytyy Tanskan kisojen jälkeen sivuun tehtävästä.

Marjamäki perusteli kovaa ratkaisuaan muun muassa sillä, että hän kaipaa takaisin seuravalmennuksen pariin. Entinen Leijonien päävalmentaja Jukka Jalonen ei kuitenkaan niele tätä selitystä täysin. Marjamäki sai jo viime kaudella todella kovaa ja säälimätöntä kritiikkiä, kun Suomen peli ei kulkenut. MM-kisojen aikaan moni vaati hänelle jo potkuja.

- Kyllä kritiikki ja negatiivisuus vievät nautintoa siitä pestistä. Marjamäki voi sanoa mitä haluaa, mutta yksi fakta on se, että yksi syy hänen päätökseensä olla jatkamatta liittyy tähän asiaan, Jalonen pamauttaa MTV3:n Huomenta Suomi-ohjelmassa.

Jalonen toimi Suomen päävalmentajana 2008-2013. Hän joutui itsekin kritiikin kohteeksi etenkin Vancouverin olympialaisissa. Jalonen kesti kuitenkin päävalmentajan pestin paineet ja valmensi Leijonat MM-kultaan vuonna 2011.

Linkki MTV:n alkuperäiseen juttuun aiheesta: https://www.mtv.fi/sport/jaakiekko/leijonat/artikkeli/jalonen-ei-usko-taysin-marjamaen-perusteluja-tiukkaa-tekstia-lahtopaatoksesta/6543426#gs.KY7wwaw

Kuva: Kari Pekonen


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NHL-kausi alkaa 3. lokakuuta

21.6.2018 09:57:19