COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Hattutemppu-Tolvanen tunnelmoi: ”Miksei kokeilisi sitä kolmattakin…”

23.8.2017 - 23:12:37


Jääkiekkoilija Eeli Tolvasen tunnelmat olivat katossa keskiviikkoisen KHL-ottelun jälkeen. Jokerit rökitti avausottelussaan vieraissa Minskin Dinamon 6-1, ja Tolvanen juhli tehoin 3+1.

- No on aika huikea fiilis. En osannut odottaa tällaista, mutta oli kyllä kova luotto ennen peliä, että saamme hyvän startin kaudelle, Tolvanen sanoi Jokereiden tiedotteessa.

- Jokainen jätkä paiski tarvittavan määrän hommia. Kyllä sarja-avauksesta sai pienen lisäbuustin, ja heillä oli lisäksi kotiavaus, jossa varmasti halusivat näyttää, mihin pystyvät. Eka erä oli aika kova, mutta saatiin pari maalia alkuun ja paljon ylivoimaa. Peli tasoittui toisessa erässä ja kolmannessa hoidettiin peli purkkiin. Kopissa oli joka poika hymyssä suin pelin jälkeen.

Keskiviikon ottelu oli runsaiden jäähyjen sävyttämä, mikä vaikutti paljon viisikkopelin rytmiin. Dinamon kanadalaissentteri Quinton Howden kavensi toisessa erässä tilanteeksi 1-2, mutta sitten alkoi Tolvasen show.

- Ensimmäisessä maalissa sain ”Lepältä” (Sami Lepistö) kiekon, ja oli paikka ampua. Annoin vain mennä. Luulin, että se meni puolustajan kautta, mutta menikin suoraan sisään. Joka tapauksessa se maali tuli hyvän hyökkäyspään päätypelin jälkeen. Toisessakin Brian (O’Neill) teki kulmassa hyvän duunin, ja sain kiekon keskelle siniviivan päälle. Odotin, että kaverit menevät maalille maskiin, ja pistin vain kiekon sinne, Tolvanen kuvaili.

- Vähän oli sellainen fiilis, että kun meni eka ja toka sisään, niin miksei kokeilisi sitä kolmattakin. Ja sieltä se tulikin. Katsoin vain, että missä on tyhjää tilaa. Sieltä löytyi ne tarvittavat raot tänään, Tolvanen kuvaili osumiaan.

Jokereiden neljäs KHL-kausi jatkuu perjantaina. Vieraissa kohdataan Gagarin Cupin hallitseva mestari Pietarin SKA.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NHL-kausi alkaa 3. lokakuuta

21.6.2018 09:57:19