COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Marjamäki ja Mäki palaavat Jokerien kokoonpanoon

13.9.2017 - 11:13:27


Jokerit päättää jääkiekkoliiga KHL:ssä kahdeksan vierasottelun mittaisen kauden avanneen putken tänään Vladivostokissa. Tomi Mäki nousee kokoonpanoon syksyn ensimmäiseen peliinsä.

Jokereiden kaikkien aikojen ottelutilastossa toisena Jani Ritan perässä oleva Mäki pelaa tänään 582. kerran jokerinutussa. Kokoonpanoon hyppää myös Masi Marjamäki, joka pelaa samassa ketjussa toisella laidalla. Sentterinä toimii John Norman.

Helsinkiläiset tekevät muutoksia myös kahteen muuhun ketjuun, kun Olli Palola palaa yhden ottelun huilin jälkeen riviin. Hän hyökkää samassa vitjassa Peter Reginin ja Nicklas Jensenin kanssa. Kakkosketjussa Brian O’Neill ja Eeli Tolvanen saavat seurakseen Jesse Joensuun. Vahvasti jo useammassa pelissä esiintynyt jatkaa tutussa muotissa, samoin puolustus ja maalivahtiosasto.

Sivussa kokoonpanosta ovat maalivahti Karri Rämö, puolustaja Joonas Jalvanti sekä hyökkääjät Tommi Huhtala, Pekka Jormakka ja Henri Ikonen. Vieraskiertueen ajan Helsingissä harjoitellut Petteri Wirtanen liittyy joukkueen vahvuuteen perjantain harjoituksissa kotiavauksen kynnyksellä.

Jokerit lähtee tämän päivän otteluun kolmen peräkkäisen voiton siivittämänä. Maanantaina Amur kaatui vahvan toisen ja kolmannen erän ansiosta luvuin 4-2. Helsinkiläiset olivat vielä avauserässä vaikeuksissa, mutta ottivat kaukalon haltuunsa toisessa, jossa laukaukset menivät vieraille tylyin luvuin 21-4.

Jokerit on tehnyt tulosta tehokkaalla ylivoimalla, joka on mahtivireisen Barys Astanan jälkeen KHL:n toiseksi tehokkainta. Myös alivoima on parantunut ja noussut sarjan kymmenenneksi parhaaksi lukemalla 81,2%.

Marko Anttila on parhaillaan neljän ottelun mittaisessa maaliputkessa ja koko nelosketju on esiintynyt vahvasti viime otteluitta. Kiinassa Antti Pihlström osui kahdesti ja maanantaina Anttila sivalsi Jokereiden avausmaalin. Mika Niemi on pelannut loistavasti molemmissa päissä kaukaloa ja liimannut ketjun yhteen.

Jokerit ja Admiral kohtaavat nyt kuudetta kertaa KHL:ssä. Voitot ovat menneet helsinkiläisille 4-1, mutta viimeisimmän kohtaamisen Admiral vei kotonaan tammikuussa luvuin 5-4 jatkoajalla.

Päivän ottelu alkaa klo 12.30 Suomen aikaa ja suoraa lähetystä voit seurata Viasatin ja Viaplayn kautta.

Jokereiden kokoonpano:

71 Nicklas Jensen – 93 Peter Regin – 34 Olli Palola
20 Eeli Tolvanen – 21 Brian O’Neill – 6 Jesse Joensuu
16 Masi Marjamäki – 37 John Norman – 14 Tomi Mäki
41 Antti Pihlström – 22 Mika Niemi – 12 Marko Anttila

18 Sami Lepistö – 39 Mike Lundin
4 Tommi Kivistö – 97 Matt Gilroy
44 Jesper B. Jensen – 7 Oliver Lauridsen
2 Rasmus Rissanen – 56 Juho Rautanen

30 Ryan Zapolski (1 Juho Ratilainen)

Lähde: Jokerien tiedote.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IS: Bo Grahn on kuollut

18.7.2018 22:30:05

 

 

 

 

Liverpoolille iso takaisku

18.7.2018 20:54:40