COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Niemi ratkaisi Jokereille neljännen perättäisen voiton - "Ei ole helppoa voittaa täällä"

13.9.2017 - 16:17:44


Jokerit venytti voittoputkensa jo neljän ottelun mittaiseksi, kun Admiral Vladivostok kaatui vieraissa kovan väännön jälkeen niukasti lukemin 1–0 jääkiekon KHL:ssä keskiviikkona.

Ottelu ratkesi jatkoajan toisella minuutilla, kun nelosketjun sentteri Mika Niemi laukoi John Normanin syötöstä kiekon terävästi ylänurkkaan. Jokerit voitti kaikki kolme Kaukoidässä pelaamaansa ottelua, keräsi niistä kahdeksan pistettä ja on nyt jo neljän ottelun voittoputkessa. Jokerit on 17 sarjapisteellään läntisen konferenssin kolmantena.

– Todellakin on hyvä fiilis, ei ole helppoa voittaa täällä. Hienoa, että saatiin voitto ja vieläpä kolmas voitto täältä. Se on todella kova juttu. Aika tarkkaa oli puolustaminen, ei saatu paikkoja kuin muutamista virheistä. Ei päästetty maaliakaan ja itse tehtiin yksi, niin se riittää. Hyvä joukkuepuolustus, Niemi kuvaili Jokerien tiedotteessa.

Niemen mukaan pitkä reissu ei painanut luistimissa mitenkään erityisesti.

- No ehkä lopussa vähän, mutta toisaalta ei siinä ollut kummallakaan pakottavaa tarvetta tehdä maalia. Se loppu oli vähän katselua puolin ja toisin. Mutta ei ainakaan itsellä hirveämmin tuntunut, hyvältä tuntui pelata, Niemi sanoi.

Niemi antoi kiitosta myös koko alkukauden erinomaisesti torjuneelle Ryan Zapolskille, joka merkkautti keskiviikkona kauden ensimmäisen nollapelinsä 29 torjunnallaan. Myös vastapuolella 28 kertaa torjunut Ivan Nalimov oli erinomainen.

– Zapo (Zapolski) on ottanut muutaman tärkeän torjunnan jokaisessa matsissa. Ne ovat auttaneet meitä voittoihin, niin tänäänkin. Hänen on varmasti myös mukava pelata, kun tietää, että joukkue puolustaa hyvin, Niemi sanoi.

Toisessa erässä nähtiin erikoinen tilanne, kun Masi Marjamäki törmäsi voimalla Viktor Aleksandrovin kanssa, ja molemmat passitettiin tilanteesta jäähylle. Aleksandrov sai tilanteesta 5+20-minuuttisen polvitaklauksesta ja Marjamäen tilastoihin kirjattiin 2+2-minuuttinen keihästyksestä sekä 10 minuutin käytösrangaistus.

Muuten ottelu oli todella vähäjäähyinen. Jokerit pelasi yhteensä vain minuutin ylivoimaa ja vastavuoroisesti taisteli neljä alivoimaminuuttia.

– Tosi siisti peli. Tuomarit vihelsivät hyvin, ei ollut mitään valittamista, Niemi sanoi.

Jokerit pelaa lauantaina 50-vuotisjuhlakauden ensimmäisen kotiottelunsa, jossa esitellään muun muassa Hartwall Arenan uusi alkushow jääprojisointeineen. Lauantain otteluun on myymättä alle 1500 lippua.

– On sitä jo odotettukin, aika monta kilometriä tässä on lennetty. Toivottavasti saadaan lauantaina kunnon show aikaiseksi ja pelit menevät kotona yhtä hyvin kuin vieraissa, Niemi päätti.

Lähde: Jokerien tiedote.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!