COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Jokerit rikkomaan seuraennätystä Toljatissa

12.10.2017 - 13:22:33


Jokerit murskasi seurahistoriansa runkosarjan voittoputkiennätyksen tiistaina. Tänään Toljatissa voidaan saavuttaa uusi punakeltainen merkkipaalu.

Jokerit on voittanut nyt 12 ottelua peräjälkeen eli saman verran kuin kaudella 2006-07, jolloin joukkue oli hurjassa vireessä runkosarjan lopussa ja pudotuspelien alussa. Kertaakaan ei helsinkiläisseuran historiassa ole nähty 13 peräkkäistä voittoa, mutta siihen on tänään Toljatissa mahdollisuus.

Jokerit on läntisessä konferenssissa tukevasti kolmantena ja pelannut edelleen 3-5 ottelua muita vähemmän. Tämän illan vastustaja Ladan alkukausi on ollut hankala, sillä joukkue on itäisen konferenssin peränpitäjä.

Helsinkiläisten kokoonpanoon tulee muutoksia, kun hyökkäyksestä lepovuorossa ovat Marko Anttila, Nicklas Jensen ja Pekka Jormakka. Heidän tilalleen tulevat Masi Marjamäki, Tomi Mäki ja Mika Niemi. Rasmus Rissanen jätti pelin kesken Tsheljabinskissä eikä ole tänään kokoonpanossa. Hänen tilaansa seurataan päivä kerrallaan. Loukkaantuneina sivussa ovat myös Karri Rämö ja Petteri Wirtanen.

Rämön ollessa sivussa Zapolski on kantanut vastuuta käytännössä koko alkukauden. Amerikkalaisvahti pelaa tänään 14. peräkkäisen ottelunsa. Edellisen kerran otteluiden alusta loppuun on Jokereissa päässyt Eero Kilpeläinen kaudella 2011-12, jolloin hän kantoi vastuun runkosarjan lopussa ja kaikissa playoff-peleissä.

Tämän illan ottelu alkaa klo 18.00 Suomen aikaa.

Lähde: Jokereiden tiedote


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!