COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Jokerien upea vierasreissu: Täydet yhdeksän pistettä ja kaksi nollapeliä

12.10.2017 - 21:23:53


Jokerit otti jo 13. perättäisen voittonsa jääkiekon KHL:ssä torstaina, kun joukkue pelasi tyylipuhtaan vieraskiertueen maalisuhteella 10–1.

Jokerit teki vieraskiertueen kahdessa ensimmäisessä ottelussa Avtomobilsit Jekaterinburgia ja Traktor T?eljabinskia vastaan viisi kuudesta maalistaan ylivoimalla, mutta onnistui torstaina Lada Toljattia vastaan kolmesti tasakentällisin ja kertaalleen alivoimalla. Ladalla oli torstain ottelussa neljä ylivoimamahdollisuutta, mutta tehokkuuden lisäksi Jokerit puolusti huolellisesti ja Ryan Zapolski torjui jokerimaalilla 22 kertaa.

– Ei Lada ole huono jengi. Täällä ovat kaikki sellaisia, että jos tänne tulee henkseleitä paukuttelemaan ja luulemaan, niin nuha tulee. Hommien kautta, niin ne pisteet lähtevät mukaan. Kyllä me paiskitaankin kovasti hommia pelistä toiseen. Kun luistelleen ja kamppaillaan, niin peli on tuon näköistä. Ei siinä ole sen suurempia salaisuuksia, jokerihyökkääjä Olli Palola sanoi Jokerien tiedotteessa.

– Kolme voittoa, niin kyllä se kummasti reissua keventää. Tällaiselta reissulta kolme peliä pataan, niin vähän olisi eri fiilis. Aika kevyelle tuntuu nyt tällainen muutaman päivän reissu, Palola kuvaili.

Puolustaja Matt Gilroy onnistui toisessa ottelussa perättäin ja iski Jokerit jo seitsemän minuutin pelin jälkeen vierasjohtoon. Gilroy on nakuttanut jo tehot 5+10=15 ja on mukana KHL-puolustajien pistepörssin kärkikahinoissa. Palola laukoi kauden kolmannella maalillaan Jokerit 2–0-johtoon vielä avauserässä.

Palola onnistui vieraskiertueella sekä Avtomobilistia että Ladaa vastaan. Kasassa on nyt kolme maalia ja neljä syöttöpistettä. Paremmalla viimeistelyllä ja ripauksella onnea Palolan maalisarake olisi voinut viime otteluissa karttua useammallakin osumalla.

– Pelini on mennyt parempaan suuntaan. Oli vähän ehkä tukkoista siinä alussa maalin tekeminen, mutta nyt alkaa löytyä rentoutta. Kyllä se on aina niin, että kun yksi tai kaksi menee sisään, on helpompi mennä maalipaikkaan verrattuna siihen, kun verkko ei ole aikoihin heilunut, Palola kuvaili virettään.

Toisen erän alussa avausmaalin syöttänyt Brian O'Neill karkasi alivoimalla läpi ja laukoi 3–0-vierasjohdon. Loppulukemat laukoi uransa ensimmäisellä KHL-osumalla Henri Ikonen.

– Ottelun alussakin oli hyviä paikkoja. 4–0-osuma ei ole niin tärkeä, mutta hyvä, että sen sai alta pois. Ei tässä niin omia maaleja lasketa, 13 voittoa kuulostaa paljon paremmalta. Itselläkin on helpompaa, kun kaikilla kulkee, Ikonen sanoi.

Ikonen on katsellut useita otteluita katsomon puolelta, sillä Jokereiden kilpailutilanne on niin kova, etteivät kaikki mahdu automaattisesti pelaamaan, vaikka peli sujuisikin hyvin.

– Meillä on viisi ketjullista hyökkääjiä ja kahdeksan puolustajaa. Kaikki eivät vain aina mahdu pelaamaan. Se on meille vahvuus. Kaikki ovat aina valmiina otteluihin, kun he tietävät, että uusi äijä tulee tilalle, jos peli ei kulje, Ikonen kuvaili.

Jokereiden pelit jatkuvat sunnuntaina kotikaukalossa, kun vieraaksi saapuu Erkka Westerlundin johtama Salavat Julajev Ufa.

Lähde: Jokerien tiedote.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!