COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Suomalainen kiekkotähti otti kantaa seksuaaliseen häirintään - "Osin ammattini takia"

17.10.2017 - 11:35:10


Suomalaisjääkiekkoilija Teemu Ramstedt on ottanut kantaa polttavaan puheenaiheeseen Twitterissä. Ramstedt muistuttaa, ettei seksuaalinen häirintä ole vain naisten ongelma.

- Ollut muutamia kertoja seksuaalisen häirinnän kohteena. Osin ammattini takia. Ei saa hyväksyä oli sukupuoli tai tilanne mikä vain, Ramstedt kirjoitti Twitterissä.

Ramstedtin rohkea kannanotto on saanut kiitosta Twitterissä. Muun muassa Ilta-Sanomien päätoimittaja Ulla Appelsin kehui ulostuloa rohkeaksi.

Aiheesta keskustellaan Twitterissä aihetunnisteella #MeToo. Ramstedt on tehnyt itsensä tunnetuksi urheilijana, joka uskaltaa ottaa kantaa myös lajinsa ulkopuolisiin asioihin. Asian nosti esille myös NHL-legenda Theoren Fleury, joka kertoi vuosia sitten elämänkertakirjassaan seksuaalisesta ahdistelusta ja hyväksikäytöstä. Fleury on pitänyt kipeästä aiheesta myös luentoja ja seminaareja vuosien varrella.

Ramstedt on tällä hetkellä ilman seuraa. Hän aloitti kauden KHL-joukkue Slovan Bratislavassa, mutta sopimus purettiin kesken kauden.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!