KATSO JOULUKALENTERIN PÄIVÄN TARJOUKSET
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Jokerit kohtaa Dynamon - tässä kokoonpano

7.12.2017 - 12:15:09


Jokerit pelaa viimeisen kotiottelunsa ennen ensi viikon maajoukkuetaukoa tänään torstaina, kun vastaan asettuu Dynamo Moskova. Karri Rämö on torjuntavuorossa.

Ryan Zapolski torjui 38 kertaa tiistaina Tsherepovetsissa, kun Jokerit voitti Severstalin 3-2. Rämö pelasi viimeksi lauantaina Kaisaniemessä ulkoilmaottelussa SKA Pietaria vastaan. Helsinkiläiset kärsivät kamppailussa 3-4-tappion. Ennen taukoa Jokerit pelaa vielä lauantaina Nizhni Novgorodissa ja maanantaina Magnitogorskissa.

Kokoonpanoon tulee myös kenttäpelaajien osalta muutoksia. Hyökkäykseen paluun tekevät Antti Pihlström ja Tomi Mäki, jotka olivat lepovuorossa tiistaina. Sivuun jäävät Jesse Joensuu ja Mika Niemi. Pakisto koostuu tänään kuudesta pelaajasta, sillä tiistaina loukkaantunut Niclas Andersen ei ole pelikykyinen.

Loukkaantumisten vuoksi sivussa ovat myös puolustajat Juho Rautanen ja Mike Lundin sekä hyökkääjistä Brian O’Neill ja Niemi. Heistä Rautasen ja Niemen tilaa seurataan päivä kerrallaan.

Jokerit ja Dynamo kohtasivat elokuun lopussa Moskovassa tasaisessa pelissä, jonka kotijoukkue voitti rankkareilla. Jokereiden edellisestä Dynamo-voitosta on ehtinyt kulua jo yli kaksi vuotta. Moskovan suurseura on nimittäin vienyt kuusi viimeisintä kohtaamista KHL:ssä.

Helsinkiläiset ovat läntisessä konferenssissa kolmantena kahdeksan pistettä Lokomotiv Jaroslavlia edellä. Dynamo taas on kuudennella sijalla ja ollut hyvässä vireessä viime aikoina, vaikka kahdesta edellisestä pelistä onkin tullut tappio. Yhdeksän viime pelin saldo on kuitenkin kelpo kuusi voittoa ja kolme tappiota.

Tämän illan ottelu alkaa klo 18.30. Liput hankit kätevimmin Ticketmasterin verkkosivuilta tai hallilta ennen peliä. Tervetuloa kannustamaan Jokerit voittoon!

Jokereiden kokoonpano:

48 Henri Ikonen – 93 Peter Regin – 71 Nicklas Jensen
61 Tommi Huhtala – 37 John Norman – 20 Eeli Tolvanen
25 Pekka Jormakka – 13 Petteri Wirtanen – 34 Olli Palola
14 Tomi Mäki – 41 Antti Pihlström – 12 Marko Anttila
16 Masi Marjamäki

2 Rasmus Rissanen – 18 Sami Lepistö
4 Tommi Kivistö – 97 Matt Gilroy
44 Jesper B. Jensen – 7 Oliver Lauridsen

31 Karri Rämö (30 Ryan Zapolski)

Lähde: Jokerien tiedote.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kuopion stadionhanke etenee

11.12.2018 11:07:22