KATSO JOULUKALENTERIN PÄIVÄN TARJOUKSET
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Jokeri-veskari Zapolski hehkuttaa olympialaisia

11.1.2018 - 22:39:13


Jokerit voitti jääkiekon KHL:ssä torstaina Helsingissä kiinalaisseura Red Star Kunlunin 3-1. Yhdysvaltalaismaalivahti Ryan Zapolski pelasi Jokerien maalilla vahvan ottelun.

- Teimme sen, minkä pitikin voittaaksemme pelin. Ei ollut paras esityksemme, mutta pysyimme pelisuunnitelmassamme ja teimme kolmannessa erässä ison ylivoimaalin, jota tarvittiin voittoon, summasi Zapolski Sport Contentille.

Zapolskin mukaan ottelu oli hänelle vaikeahko.

- Pelin alussa minulla ei ollut paljoakaan töitä ja välillä sellainen on vaikeaa maalivahdille, kun pelissä pitäisi olla tuntumaa. Mutta tilanne parani pelin edetessä. Puolustus teki hyvää työtä. Lopussa oli vaikeampaa, mutta riitti voittoon.

Zapolski ja Karri Rämö kilpailevat Jokereiden maalivahtiosastolla tasaisesti peliajasta.

- Varmasti hyvä tilanne. Tässä liigassa tarvitaan kahta hyvää maalivahtia. Pelaamme paljon pelejä ja matkustamme paljon. Pudotuspeleissä on varmistettava, että molemmat maalivahdit ovat kunnossa ja pelaavat parhaalla tasolla. Hyvä asia. Molemmat haluaisimme pelata koko ajan, mutta tuemme toisiamme. Valmentaja tekee hyvää työtä pitääkseen meidät molemmat tuoreina, Zapolski toteaa.

Helmikuussa Zapolski matkustaa Etelä-Koreaan. Hänet on valittu Yhdysvaltojen olympiajoukkueeseen.

- Mahtavaa. Unelma on toteutunut olympiajoukkueemme kaikille pelaajille, kun saamme edustaa USA:ta. On vaikeaa kuvailla tunteita, mutta mahtavaa on päästä sinne ja saada mahdollisuus voittaa, hehkuttaa Zapolski.

Yhdysvalloissa Zapolski saa osakseen enemmän huomiota kuin koskaan aiemmin. Seurataanhan maassa olympiajääkiekkoa paljon. NHL-jääkiekkokin jää olympialaisten rinnalla kakkoseksi.

- Valtava juttu. Koko maa on takanamme tukemassa meitä. Teemme parhaamme, jotta kaikki kotona voisivat olla ylpeitä, Zapolski toteaa helmikuun haasteestaan.

Teksti: Otto Palojärvi, Hartwall-areena


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

NHL, sunnuntain tulokset

10.12.2018 07:08:33

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Moskovan TsSKA tylynä KHL:ssä

9.12.2018 22:58:44

 

 

 

 

Tom Brady teki NFL:n historiaa

9.12.2018 21:34:31

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jokerit tappiolla KHL:ssä

9.12.2018 18:16:08