KATSO JOULUKALENTERIN PÄIVÄN TARJOUKSET
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Jääkiekon kiinalaisjoukkue putoamassa pudotuspeleistä, matkaväsymys kiistetään

11.1.2018 - 23:33:42


Kiinalainen jääkiekkojoukkue Red Star Kunlun taipui Jokereille torstaina KHL-ottelussa Helsingissä 1-3. Tappionsa myötä Kunlun voinee heittää hyvästit haaveilleen pudotuspeleistä. Eroa pudotuspeliviivaan on 15 pistettä, kun jäljellä on enää 11 peliä.

- Joukkueeni pelasi äärimmäisen kovaa tänään. Meillä oli heikompi ensimmäinen erä. Oli kaksi kovaa peliä alla ja TsSKA-peli oli todellinen taistelu, josta pelaajat olivat väsyneitä, kommentoi Kunlunin amerikkalaisvalmentaja Bobby Carpenter.

- Toisessa ja kolmannessa erässä pelaajani taistelivat todella kovaa. Otimme vain liikaa jäähyjä, emmekä siksi päässeet mahdollisuuteen voittaa tätä ottelua. Muuten oli meiltä taistelupeli, Carpenter jatkoi.

Kunlun joutuu matkustamaan valtavasti. Joukkueessa on paljon taitoa ja selityksenä hyytymiselle on tarjottu mediasta matkaväsymystä.

- En usko, että siitä johtui. Olemme levänneet. Onhan se raskas matka, mutta olemme saaneet matkalla tähän suuntaan kuusi seitsemän tuntia, totesi Carpenter kysyttäessä vaikuttiko matkaväsymys tappioon Jokereita vastaan.

- Pelasimme hyvän pelin. Emme olleet väsyneitä matkustamisesta, vaan pelin intensiteetin takia, Carpenter jatkoi.

Carpenter, 54, tuli Kunlunin valmentajaksi pari kuukautta sitten, kun legendaarinen Mike Keenan siirrettiin syrjään seuran johtotehtäviin. Carpenter pelasi aikoinaan pitkän NHL-uran 1981-99 ja voitti Stanley Cupin New Jersey Devilsissa 1995.

Teksti: Otto Palojärvi, Hartwall-areena


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bö romahti - kuusi ohilaukausta

15.12.2018 16:34:03