VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 150€, PELAA 300€
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Komarov uskoo Leijoniin - Kanadassa turnaus "ei näy oikein mitenkään"

14.2.2018 - 12:22:10


Leo Komarov on edustanut Suomea arvokisoissa peräti yhdeksän kertaa, mutta Etelä-Koreassa häntä tai muitakaan NHL-pelimiehiä ei nähdä.

- Onhan se tietysti erilaista, kun ei NHL-pelaajia ole mukana. Varmaan sen takia kisat eivät Kanadassa edes näy vielä oikein mitenkään. Aikaero tietysti vaikuttaa myös, NordicBetin kansainvälisenä lähettiläänä toimiva Komarov toteaa.

Suomen avausottelu Saksaa vastaan torstaina 15.2. on Korean aikaakin päiväpeli, klo 12.10. Suomen aikaa se tarkoittaa 05.10 aamulla. Torontossa eletään tuolloin vielä ystävänpäivän iltaa, kellon ollessa 22.10.

Olympialaisten missaamisesta huolimatta puhelimen päässä vastailee myhäilevä "Leksa". Syy on selvä: Takana on maukas voitto Tampa Bay Lightningista, ja Maple Leafsin peli kulkee juuri nyt mallikkaasti.

- Aika hyviä pelejä ollut viime aikoina, hyvä draivi. Nuoret jätkät pelaavat hyvin.

Olympialaisten ennakkoasetelmia Komarov on ehtinyt seurata vain vähän.

>- Paljon tuttuja nimiä siellä [Leijonissa] taas on. Eiköhän ne ihan hyvin pärjää. Turnaus on lyhyt, joten valmistautumisen merkitys on iso.

Leijonat lähtee olympia-avaukseensa Saksaa vastaan jykevänä ennakkosuosikkina, sillä sinivalkoisten voittokerroin on vain 1.40. Muutoinkin avausotteluiden ennakkosuosikit ovat selkeitä - itse asiassa torstain todennäköisistä voittajista suurimman kertoimen saa Kanada, 1.59 Sveitsiä vastaan.

Olympialaisten alkulohko-otteluilla ei tällä kertaa ole järin suurta merkitystä, sillä kaikki maat jatkavat vähintään puolivälieriä edeltäviin "säälipleijareihin".

Suomelle NordicBetin kertoimet enteilevät putoamista puolivälierissä. Tosin kertoimet vähintään pronssipeliin etenemiselle Sotshin tapaan eivät ole juurikaan isompia.

Kevään toinen maajoukkueiden kiekkokarnevaali järjestetään toukokuussa Tanskassa. Pakko kysyä: Nähdäänkö Komarov paikan päällä?

- Se on hyvä kysymys. En usko. Toivottavasti mennään [NHL:n playoffeissa] sen verran pitkälle, että ei nähdä!

Komarov kertoi mietteitään maajoukkueesta myös hänestä kertovassa dokumenttisarjassa. Maajoukkuetta käsittelevä jakso on nähtävissä täällä:

http://www.nordicbet.com/fi/blogi/video/leo-komarov-dokumentti-3/.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!