NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Jokerit selkä seinää vasten: "Harmittaa helvetisti, että hävittiin"

20.3.2018 - 21:14:36


Moskovan TsSKA voitti Jokerit jääkiekon KHL:n pudotuspeliottelussa 2-1. TsSKA siirtyi ottelusarjassa 3-1 -johtoon ja sillä on mahdollisuus ratkaista sarja edukseen torstaina Moskovassa.

- Harmittaa helvetisti, että hävittiin. Samalla, vaikka harmittaisi kuinka paljon, niin pitäisi saman tien unohtaa. Mutta ei ole kiistäminen, etteikö olisi ollut helvetin tärkeä peli, mikä hävittiin. Mutta sitä on ihan turha miettiä enää. Meillä on hyvä mahdollisuus vielä, kommentoi Jokerien voimahyökkääjä Jesse Joensuu.

Jokerit hallitsi ensimmäistä erää. TsSKA pääsi toisessa erässä kuitenkin mukaan ja sai kolmannessa erässä voittomaalin.

- Vastustaja on totta kai laadukas ja ne saa välillä momentumin itselleen ja painostettua meidän alueelle. Mun mielestäni me puolustettiin siinä maalissa hyvin, mutta ne sai onnekkaan. Pelasivat, kuten meidänkin pitäisi pelata, laittoivat maalille ja toivoivat, että se menee sisään suoraan tai jonkun pompun kautta, Joensuu sanoi.

Jokerit oli pahasti varamiehisenä.

- Meillä on koko kausi ollut siitä hyvä, että vaikka olisi kuinka tärkeitä jätkiä ollut kokoonpanosta poissa, niin ne reservistä tulleet jätkät pystyy aina pelaamaan tosi hyvää lätkää ja niin oli tänäänkin, kiitteli Joensuu Tomi Mäkeä ja Erik Embrichiä, jotka tulivat pikahälytyksellä mukaan.

Joensuu muistutti myös armottomasta pelitahdista.

- Kun pelaat neljä peliä viiteen päivään, niin on ihan sama, tuleeko vastaan mörköjä vai muita, kun pelitahti on ihan tarpeeksi raskas. Ei se paljon missään tunnu.

Moskovassa seuraavassa matsissa Jokerit on selkä seinää vasten.

- Meillä on seuraava peli parin päivän päästä. Tässä voidaan huilailla ja keskittyä muihin asioihin. Me tiedetään nyt, mitä meiltä vaaditaan, että meillä on mahdollisuus voittaa. Me toistetaan tää uudestaan, kun kiekko tippuu siellä. Tehdään asiat vähän tarkemmin, niin voitetaan, Joensuu päätti.

Teksti: Otto Palojärvi, Hartwall-areena


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!