NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Jokeri-pelaajalle pikahälytys yllättävään rooliin: "On se raastavaa katsoa tuolta katsomosta"

20.3.2018 - 22:26:34


Jokerit joutui jääkiekon KHL:n pudotuspeliotteluun TsSKA:a vastaan pahasti varamiehisenä. Puolustajista sivussa olivat Jesper Jensen ja Matt Gilroy. Edellisissä ottelussa katsomosta pelejä seurannut Tomi Mäki komennettiin puolustajaksi.

- On se raastavaa katsoa tuolta katsomosta ja jännittää, kun ei pysty tekemään mitään, ja tunteet on pinnassa. Elää siinä hetkessä ja muuta. Kyllä se hirveältä tuntuu sinänsä. Mieluummin sitä kaukalossa olisi, totesi Mäki.

Jokerit hävisi ottelun 1-2. Mäki kuulutettiin ensin Jokerien 1-1 -maalin tekijäksi, mutta myöhemmin maalintekijäksi korjattiin Steve Moses.

- Katsoin, että aika pitkä maila on, jos sieltä lämärin pystyn ampumaan sisään. Kyllä se sitten kuulutettiinkin se oikea maalintekijä, totesi Mäki.

Mäkeä harmitti TsSKA:n maali.

- Pääsi ilmasta ohjaamaan. En saanut mailaa niin hyvin kiinni ja horjutettua. Hieno ohjaus, ei mitään, hän sanoi.

Mäki painottaa, ettei varamiehisyyden piikkiin laiteta mitään.

- Meillä on sellainen sanonta täällä kuin ”no excuses”. Meillä on tässä joukkueessa niin paljon sielua ja pelaajia, että me kairataan itsemme tästä vielä peleille. Saadaan toivon mukaan äijät vielä takaisin. Tää kuuluu tähän, että aina ei olla terveitä ja välillä joudutaan vaihtamaan jätkiä. Tää sarja on kaikkea muuta kuin ohi.

Jokerit pelasi vahvan ensimmäisen erän. Vain maalit jäivät puuttumaan.

- Molemmissa kotipeleissä ollaan tultu hyvin. Tänään ei ehkä ollut niin fyysinen peli kuin oli eilen, mutta muuten pelattiin kiekolla hyvin ja saatiin sinne tosi hyvä paine. Vaikka tänään tuli tappio, oli tänään paljon hyvää. Maalinteon tehokkuutta pitää parantaa. Maalille pitää toimittaa kiekkoa ja vielä enemmän pitää olla tehoa ja häirintää, Mäki sanoi.

Ottelusarja on TsSKA:lle katkolla torstaina Moskovassa. Jokerit hävisi Moskovassa viime perjantaina ja lauantaina.

- Siellä me ei saatu omaa peliä läheskään sille tasolle kuin kotipeleissä. Meidän pitää tää peli viedä sinne, niin se on huomattavasti tasaisempaa siellä, Mäki sanoi.

Teksti: Otto Palojärvi, Hartwall-areena


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!