NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Jukka Jalonen tappion pääsyystä: "Se oli tänään huonoa"

20.3.2018 - 22:56:09


Jokerit taipui jääkiekon KHL:n pudotuspelissä Moskovan TsSKA:lle 1-2. TsSKA siirtyi ottelusarjassa 3-1 -johtoon, joten Jokereilla ei ole enää varaa yhteenkään tappioon.

- Ensimmäinen erä oli todella hyvä meiltä. Sarjan paras erä. Toinen erä oli vähän heikompi. Alettiin pelata erikoista peliä alaspäin. Pelattiin itsemme niin sanotusti kuseen. Kolmas erä oli ihan ok, summasi Jokerien päävalmentaja Jukka Jalonen.

Tappion syylle Jalosella oli selkeä selitys.

- Jos miettii, miksi hävittiin tää peli, niin meidän ylivoimapeli oli tänään huonoa. Näkyikö siinä sitten neljä peliä viiteen päivään. Syöttämisen laatu oli vaatimatonta meidän tasoisille pelaajille. Kiekossa pysyminen pienen paineen alla oli huonoa.

Jokereilta oli sivussa seitsemän vakiokoonpanon miestä.

- Silleen erikoinen tilanne, että viikko sitten, kun Pihlström tuli kehiin, oli 24 ukkoa kenttäpelaajia. Aika nopea hävikki, mutta eihän sille mitään voi. Pelattiin hyvä peli niillä äijillä, jotka olivat paikalla ja tekivät hommia niin kuin pitää. Poissaolot eivät vaikuttaneet meidän pelaamiseen, eivätkä saa vaikuttaa jatkossakaan, Jalonen sanoi tilanteesta.

Jalosen mukaan poissaoloista murehtiminen on tarpeetonta.

- Se on asia, johon ei voi vaikuttaa, eikä sitä kannata hirveästi mietiskellä. Pitää keksiä, miten siitä ryhmästä, joka on terveenä, saadaan maksimitulos. Tänään päästiin lähelle, mutta se yv jäi piippuun. Se vähän harmittaa.

Hyökkääjä Tomi Mäki hälytettiin puolustajaksi.

- Tomi Mäki tuli erittäin hyvin pakkina mukaan. On pelannut todella vähän. Hoiti oman hommansa, Jalonen kiitteli.

Mestiksessä pelannut Erik Embrich pelasi ensimmäisen KHL-ottelunsa ja vielä todella kovassa paikassa.

- Embrich on peluri. Kylmähermoinen kaveri. Hänellä oli yksi paikkakin siinä. Pääsi one-timerin painamaan, mutta vähän oli ripuliranteita siinä. Fiksu ja nopeaälyinen pelaaja. Totta kai vielä raakile fyysisesti, mutta on potentiaalia. En muista nähneeni yhtään virhettä, Jalonen kiitteli Embrichin esitystä.

Jokerit hävisi sarjan kaksi ensimmäistä peliä Moskovassa. Torstaina olisi pakko voittaa.

- Eiköhän se vire saada sillä, että palautellaan mieliin, miten nämä pelit pelattiin ja miksi pelattiin. Miten se tunnetaso syntyi. Ollaan päästy sinne henkisesti, minne me halutaankin. Tunnetasolla pitää vaan pysyä siellä, Jalonen totesi voittoreseptistä.

Teksti: Otto Palojärvi, Hartwall-areena


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Miika Elomo teki jatkosopimuksen

18.3.2019 13:19:29