VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 150€, PELAA 300€
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

USA biletti MM-kisoissa, Patrick Kane vakuuttaa: "Olemme täällä voittamassa maailmanmestaruutta"

17.5.2018 - 20:21:24


Yhdysvallat kaatoi torstaina Tshekin maalein 3-2 ja eteni neljän parhaan joukkoon. USA:n peleihin valmistautumiseen on kuulunut Herningissä kiinteästi alkoholi ja juhliminen, mutta se ei ole menoa haitannut. USA on hävinnyt turnauksessa toistaiseksi vain Suomelle.

USA:n kapteeni ja supertähti Patrick Kane vakuutti Tshekki-pelin jälkeen, että USA on turnauksessa tosissaan.

- Tämä oli hyvä voitto joukkueelle. Meidän tavoitteenamme on voittaa maailmanmestaruus. Nyt olemme hyvällä tiellä sen suhteen. Tämä oli kova peli ja Tshekki on hyvä joukkue. Katsotaan nyt kuka tulee vastaan seuraavaksi ja yritetään voittaa sekin peli, Kane sanoi puolivälierän jälkeen.

USA:n todennäköinen vastustaja välierässä on Ruotsi, joka kohtaa illalla Latvian. Kane arvostaa Ruotsin korkealle.

- Ruotsi on hyvä joukkue, mutta katsotaan nyt ensin ketä vastaan pelaamme. Ei mennä asioiden edelle, Kane sanoi välierästä.

Kane teki torstaina kaksi maalia Tshekin verkkoon ja nousi pistepörssin kärkeen. Vain Dany Heatley on pystynyt tekemään modernilla ajalla 20 pistettä yhdessä MM-turnauksessa. Kane on enää yhden pisteen päässä tuosta saavutuksesta. Kane ei anna mahdolliselle ennätykselle paljon painoarvoa.

- Ei sillä oikeastaan mitään merkitystä ole. Pisteitähän tänne on tultu tekemäänkin. Se on minun työtäni. Pelaan vain omaa peliäni ja yritän tehdä pisteitä ja sitä kautta auttaa joukkuetta. Pisteitä on tietenkin aina hieno tehdä, Kane sanoi.

Tshekki-peliin Kane ei ollut voitosta huolimatta kovinkaan tyytyväinen.

- Tänään olisimme voineet pelata kyllä paremmin. Menimme 2-0-johtoon, mutta menetimme sen johdon. Aloitimme pelin hyvin ja saimme maaleja, mutta sitten nostimme jalan kaasulta. Olisi pitänyt pelata paremmin, Kane linjasi.

Ville Hirvonen (@hirvonenville), Herning


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!