NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Kanadan pelaaja myönsi Venäjä-voiton jälkeen: "Suomi-ottelusta jäi paha maku"

17.5.2018 - 21:00:13


Kanada saavutti jääkiekon MM-kisoissa välieräpaikan voitettuaan puolivälieräottelussa Venäjän jatkoajalla 5-4. Colorado Avalanchessa pelaava nuori kanadalaishyökkääjä Tyson Jost oli innoissaan.

- Oli mahtavaa. Hieno peli, jossa riitti käänteitä ja paljon toimintaa. Jälleen yksi klassikko Kanadan ja Venäjän välillä. Oli mahtavaa olla mukana siinä ja olen iloinen, että voitimme, Jost sanoi Sport Contentille.

Jost ilahtui, että Kanada pystyi nostamaan taas tasoaan Venäjän vahvan toisen erän jälkeen.

- Mielestäni aloitimme hyvin ja pelasimme ensimmäisessä erässä nopeasti ja juuri sillä tavalla kuin halusimmekin. Toisessa erässä Venäjä pääsi mukaan, mutta kolmannessa erässä dominoimme mielestäni taas peliä.

Kanadan peli tökki alkusarjassa. Puolivälieräottelussa oli Jostin mielestä paljon parempaa.

- Oli varmasti pelimme toistaiseksi. Tulemme vain paremmiksi ja paremmiksi joka pelissä. Oli kiva nähdä, että paransimme otteitamme, kun kilpailu kovenee.

Jos Suomi voittaa Sveitsin, pelaa Kanada välierässä lauantaina Suomea vastaan. Leijonat oli alkusarjassa tyrmännyt kanadalaiset 5-1.

- Suussa oli vähän paha maku sen jälkeen, mitä tapahtui Suomea vastaan alkusarjassa, mutta nyt olemme välierissä ja valmiina seuraavaan haasteeseen, Jost ilmoitti.

Haastattelu: Otto Palojärvi, Kööpenhamina


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!