VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10€, PELAA 50€
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Kiekko-Espoo hankki HIFK:n entisen maalivahdin

21.6.2018 - 14:16:31


Jääkiekon Suomi-sarjassa ensi kaudella pelaava Kiekko-Espoo julkaisi yhden uuden pelaajasopimuksen torstaina. Maalivahti Jani Nieminen on espoolaisseuran uusin vahvistus.

Nieminen, 30, on solminut Kiekko-Espoon kanssa ensi kautta koskevan pelaajasopimuksen. HIFK-kasvatti debytoi SM-liigassa jo kaudella 2007-2008 ja pelasi heti ensimmäisessä Liiga-ottelussa nollapelin. HIFK:n lisäksi Nieminen on edustanut SM-liigassa Tapparaa, SaiPaa ja Bluesia.

Liigan lisäksi Niemisellä on kokemusta myös KHL:stä, Saksan DEL-liigasta sekä Slovakian pääsarjasta. Viime kaudella maalivahti edusti slovakialaista Zvolenia.

- Keskustelin Kimin kanssa etukäteen useamman kerran Kiekko-Espoon arvoista, yhteisöllisyydestä ja pyrkimyksestä kehittää espoolaista jääkiekkoilua eteenpäin. Tunsin, että arvomaailmamme ja tapamme toimia kohtaavat parhaalla mahdollisella tavalla, Nieminen sanoo viitaten Espoon nokkamies Kim Hirschovitsiin.

- Liittyminen mukaan joukkueeseen ja seuran kasvutarinaan tuntui tässä vaiheessa sellaiselle, jossa haluan olla mukana alusta alkaen, Nieminen jatkoi.

Myös Kim Hirschovits on Niemisen sopimukseen tyytyväinen.

- Olemme erittäin iloisia, että Jani on tuntenut tapamme toimia oikeaksi ja arvomme omikseen. On hienoa, että hänellä on kova halu olla tukemassa Kiekko-Espoon rakentamista. Olen tuntenut Janin pitkän aikaa ja tiedän, että hän on erittäin kilpailuhenkinen ja hänellä on aina kova halu voittaa pelejä. Janin kaltainen maalivahti antaa pelaajille itseluottamusta kentällä, ja joukkueelle mahdollisuuden voittaa joka ilta, Hirschovits summaa seuran Facebook-sivuilla.

Ville Hirvonen (@hirvonenville)


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!