NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Jokerit purki amerikkalaispuolustajansa sopimuksen

18.9.2018 - 12:25:03


Jääkiekon KHL-seura Helsingin Jokerit tiedottaa verkkosivuillaan purkaneensa amerikkalaispuolustaja Mike Lundinin sopimuksen. Sopimuksen purkamisen taustalla ovat terveydelliset syyt.

Lundin siirtyi Jokereihin viime kaudeksi. Hän pelasi runkosarjassa 23 ottelussa, mutta ole pystynyt palaamaan tositoimiin 15.11.2017 Neftehimik-ottelun jälkeen. Lundin on pelannut KHL:ssä 196 ottelua Barysin ja Jokereiden riveissä. NHL:ssä puolustaja on esiintynyt 252 pelissä Tampa Bayn, Minnesotan ja Ottawan paidassa.

- Terveydellisten syiden vuoksi olen päättänyt, etten pelaa jääkiekkoa tällä kaudella, Lundin kertoo Jokereiden verkkosivuilla.

- Kaikki, jotka ovat olleet osa Jokereiden organisaatiota, ovat kohdelleet minua upealla tavalla. Jari Kurri on tukenut minua todella paljon ja suhtautunut tilanteeseeni hienosti. Koko seurajohto, valmennus, huolto ja pelaajat ovat olleet uskomattomia. Olen saanut todella paljon tukea ja kunnioitusta. Olen tästä kaikesta erittäin kiitollinen, hän jatkaa.

- On ollut todella vaikeaa tehdä ja ymmärtää tämä päätös. Joukkue on uskomaton ja siinä on todella erityinen tunnelma. Se on todella harvinaista. Toivon joukkueelle parasta menestystä alkaneelle kaudelle ja haluan vielä kerran kiittää kaikkia ajastani seurassa ja saamastani tuesta.

Lähde: Jokerit.com. Kuva: Pekka Rautiainen


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mats Hummels palaa Dortmundiin

19.6.2019 16:06:53