NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Leijona-pelaaja tappiosta: "Tossa oli hyviä elementtejä"

8.11.2018 - 23:11:09


Suomi aloitti jääkiekon Karjala-turnauksen 0-3 -tappiolla Venäjälle. Paikkoja Suomella olisi ollut riittävästi 4-3 -voittoon, mutta maalinteko oli tällä kerralla ylivoimaista.

- Mun mielestäni molemmilla oli hetkensä tänään. Me tultiin hyvin peliin, mutta Venäjä sai kumminkin sen ensimmäisen maalin tehtyä vastahyökkäyksestä ja sitten vielä toisen yv:llä. Se varmaan lamautti meitä vähän siinä vaiheessa, kommentoi Kärppiin palannut Suomen joukkueen puolustaja Atte Ohtamaa.

Toisessa erässä Leijonat tuhlasi etsikkoaikansa.

- Toinen erä oli tosi hyvää pelaamista meiltä. Varmasti ihan riittävästi luotiin paikkoja. Ei vaan saatu niistä sisälle, eikä sitä kautta päästy peliin enää mukaan. Kolmannessa erässä Venäjä puolusti kyllä hyvin johtoasemaansa, Ohtamaa sanoi.

Ohtamaa ei tappiosta huolimatta ollut maansa myynyt. Hänen mielestään Suomen peliesitys oli hyvä, vaikka maaleja ei tullutkaan.

- Uskalletaan heittäytyä tolle pelille ja lähdetään onnistumaan siinä. Tossa oli paljon hyviä elementtejä ja varmasti toiseen peliin on vähän rennompi fiilis lähteä. Varmasti alkaa tulosta tulemaan, Ohtamaa päätti.

Teksti: Otto Palojärvi, Hartwall-areena


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!