NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Kovempiin sarjoihin tähyävä Leijona-debytantti: "Näytin tänään, että pysyn ihan hyvin mukana"

8.11.2018 - 23:16:26


Jääkiekon Liigassa TPS:ssä vahvan alkukauden pelannut Oula Palve pelasi torstaina ensimmäisen A-maaottelunsa, kun Suomi taipui Helsingin Karjala-turnauksessa Venäjälle 0-3. Suomi oli armottoman tehoton, mutta Palve piti omaa esitystään hyvänä.

-Hyvin pääsin sisään omasta mielestäni, Palve kommentoi.

Palve pelasi viime kaudella jo vahvasti HPK:ssa ja TPS:ssä. Hänen tavoitteenaan ovat tietysti kovemmat sarjat, joihin maajoukkuepeleissä on hyvä antaa näyttöjä.

- Onhan tää nyt iso näyttöpaikka. Mun mielestäni mä näytin tänään, että pysyn ihan hyvin tuossa Euroopan kärkipeleissä mukana ja pystyn pelaamaan omaa peliäni, hän arvioi.

Kansainvälisissä peleissä pääsee ainakin todistamaan taitojaan kovemmalla tasolla.

- Tietenkin se on hyvä mittari. Kotoinen SM-liiga on välillä sitä sun tätä. Vaikea näyttää kuitenkin Pohjois-Amerikan sun muihin sarjoihin, Palve kommentoi.

A-maajoukkueessa Jukka Jalosen apuvalmentajana toimii Antti Pennanen, joka valmensi Palvetta HPK:ssa. Palve kiitteleekin kehittyneensä Pennasen komennossa paljon.

- Semmoista henkistä kasvua oli aika paljon sinä aikana, mitä oli hänen valmennuksessaan. Sitä kautta kasvoin ihmisenä, opin vähän paremmin ymmärtämään tämän vaatimustason ja muutenkin urheiluun liittyviä juttuja.

Teksti: Otto Palojärvi, Hartwall-areena


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!