NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Grant ja Pihlström vihdoin takaisin askiin - Kalnins jatkaa maalissa Lokomotivia vastaan

18.11.2018 - 11:34:27


Jokerit hakee kolmatta peräkkäistä voittoaan sunnuntaina, kun läntisen konferenssin kärkipään kamppailussa vastassa on Lokomotiv Jaroslavl. Janis Kalnins jatkaa isäntien tolppien välissä.

Latvialaisvahti on torjunut kaksi peräkkäistä nollapeliä Severstalia vastaan, kun Jokerit kukisti tsherepovetsilaisryhmän 4-0 ensin vieraissa ennen taukoa ja keskiviikkona samoin lukemin Helsingissä. Kalnins on pitänyt maalinsa puhtaana nyt yhtäjaksoisesti 150 minuuttia ja 19 sekuntia.

Jokereiden kokoonpanoon paluun tekevät pelikiellosta vapautuva Alex Grant ja loukkaantumisesta toipunut Antti Pihlström. Ensimmäinen korvaa pakistossa Viktor Löövin ja jälkimmäinen hyökkäyksessä Marko Anttilan. Muuten Jokerit on samassa muotissa kuin keskiviikkona.

Anttila loukkaantui Severstal-ottelussa ja on sivussa tammikuun loppuun asti. Sama toipumisennuste on Peter Reginillä. Loukkaantuneiden listalla jatkavat myös Eemeli Räsänen, jonka tilaa seurataan viikko kerrallaan, ja Nicklas Jensen, joka palannee peleihin joulukuun puolivälissä.

Sunnuntain vastustaja Lokomotiv on kolme ottelua enemmän pelanneena tasapisteissä Jokereiden kanssa läntisen konferenssin neljännellä sijalla. Joukkue on pelannut koko marraskuun alkupuoliskon vieraskaukalossa. Voittoja on tullut kolme ja tappioita kolme. Viimeksi perjantaina Lokomotiv kukisti Spartakin 3-1.

Dmitri Kvartalnovin valmentama ryhmä ei päästä paljon maaleja, sillä viime kamppailuissa vastustajat ovat onnistuneet maksimissaan kolme kertaa ohittamaan Lokomotiv-maalivahdit. Alivoimaprosentti 92,8 on koko KHL:n paras, joten Jokereiden on löydettävä keinot päästää tiiviin paketin ytimeen parhaaseen maalintekosektoriin.

Jokerit ja Lokomotiv eivät ole tällä kaudella kohdanneet. KHL-aikana keskinäiset ottelut ovat menneet helsinkiläisten eduksi voitoin 5-3. Jokereiden tehokkain pelaaja Lokomotivia vastaan on ollut Regin pistein 1+5=6. Jesse Joensuu (3+2=5) ja Brian O’Neill (2+2=4) tulevat listalla seuraavina.

Iltapäivän ottelu alkaa Hartwall Arenalla klo 16.

Lähde: Jokereiden tiedote


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Näitä lisää, Kevin Lankinen!

Uutinen sisältää videon
26.5.2019 13:37:21