NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Petri Kontiola kertoi syitä joukkueensa ailahtelevuuteen: "Rutiinitaso ei vielä riitä"

19.11.2018 - 00:49:27


Petri Kontiolan edustama Lokomotiv Jaroslavl hävisi jääkiekon KHL:ssä sunnuntaina Helsingissä Jokereille 3-4. Ottelussa molemmilla oli kova panos, sillä Jokerit on KHL:n läntisessä konferenssissa kolmantena ja Lokomotiv neljäntenä.

-Kyllä semmoista kovaa yritystä oli koko ajan päällä. Ehkä kaveri sai muutaman vähän helpon maalin mun mielestäni ja ne maksoi tänään aika kovan hinnan. Hyvää taistelua oli, eli ei siinä mitään. Joskus menee näin, summasi Lokomotivin kokenut suomalaishyökkääjä Petri Kontiola.

Kontiola harmitteli, että Jokerit siirtyi alussa 2-0 -johtoon.

- Se alku oli jo semmoinen, ettei tässä ihan valmiina oltu. Tää oli iso peli meille ja varmaankin Jokereillekin. Me taistellaan samoista sijoista. Me oltaisiin kyllä tarvittu nää pinnat tänään.

Kontiolaa harmittaa muutenkin joukkueensa ailahtelevuus.

- Meillä vähän ailahtelee peli liikaa. Joka toinen peli voitetaan ja joka toinen hävitään. Pitäisi saalistaa pisteitä enemmän.

Miksi peli sitten ailahtelee? Lokomotivin joukkueessa on tällä kaudella paljon parikymppisiä suurlupauksia, joille seurajohto haluaa antaa peliaikaa. Tasaisuus ei KHL:n tasoisessa liigassa kaikilla vielä riitä.

- Meillä on nuori joukkue. Rutiinitaso ei ole varmaan vielä riittävä. Sillä lailla hyvällä mielellä olen, että oli ihan hyvä peli. Neljäs peli vieraskiertueella ja jalka riitti vielä hyvin. Mutta tietysti harmittaa, että pisteet jäi tänne, arvioi Kontiola.

Kontiolan mukaan nuorten peliajalle on paljon perusteita.

- Meillä on nuoria ja lahjakkaita jätkiä. Ovat voittaneet kaksi tai kolme vuotta putkeen tuota Venäjän junnusarjaa. Kyllä ovat ansainneet paikkansa joukkueensa. Seura panostaa tulevaisuuteen.

Lokomotivilla on Venäjän tämän hetken kovin junioriorganisaatio.

- Panostavat siihen tosi paljon. Treenit pyörivät siellä aamusta iltaan. Ovat hommanneet sinne Kanadasta muutaman taitovalmentajan. Varmaan tuottaa hedelmää, Kontiola taustoitti.

- Tosi hyvä meininki on junnujen kanssa meillä. Ajavat koko ajan uusia sisään ja lisää on koko ajan tyrkyllä, jatkoi Kontiola.

Teksti: Otto Palojärvi, Hartwall-areena


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Näitä lisää, Kevin Lankinen!

Uutinen sisältää videon
26.5.2019 13:37:21