NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Jokerien vieraskiertue oli tuskien taival – "Söimme keskellä yötä"

17.1.2019 - 15:34:57


KHL:ssä pelaavan Helsingin Jokerien kolmen ottelun mittainen vieraskiertue päättyi tänään Habarovskissa.

Vierasreissulta irtosi kaksi voittoa, mikä oli hyvä suoritus, sillä vajaan viikon mittainen pätkä kului Venäjän Kaukoidässä ja Kiinassa. Jokerit pysyi koko ajan Suomen ajassa, miksi pelaajien fyysinen puoli ei ollut parhaimmassa terässä.

- Tiedossa oli, että tämä on haastavin reissu joukkueelle tällä kaudella. Pysyimme Suomen ajassa, matkustusta oli paljon, söimme keskellä yötä ja unen kanssa oli omat haasteensa, kertoi jokerihyökkääjä Steve Moses seuran verkkosivuilla.

- Teimme joukkueena hyvin töitä yhdessä ja selvisimme niistä haasteista. Pelasimme kolmessa ottelussa hyvin, mutta Admiralia vastaan olimme tehottomia ja hävisimme siksi. Neljä pistettä kuudesta on hyvä tulos. Yksikin piste vähemmän olisi ollut pettymys.

Jokerit nappasi tänään voiton Habarovskissa, kun helsinkiläiset kaatoivat Amurin rangaistuslaukauskilpailussa 5-4. Ottelun sankari oli Moses, joka teki kaksi maalia ja osui vielä rangaistuslaukauksillakin.

- Tämä oli meille iso voitto. Todella haastava reissu matkustuksineen. Oli tärkeää ottaa tästä pelistä voitto, jotta kotiinpaluu olisi helpompaa.

Amur-ottelu oli melkoinen trilleri, kun kotijoukkue oli päätöserässä kolme kertaa maalin karkumatkalla, mutta Jokerit tuli joka kerta rinnalle.

- Pelasimme hyvän ottelun. Vieraissa ei ole helppoa raapia pisteitä. Vastustaja teki tehokkaasti maalit paikoista, mutta emme lannistuneet. Jatkoimme työntekoa, toimitimme kiekkoa maalia ja ajoimme sinne mistä maalit tehdään. Joukkue osoitti luonnetta ja tulimme tasoihin joka kerta, Moses kuvaili.

Mosesin lisäksi Jokereilta osuivat tänään Nicklas Jensen ja Kristian Vesalainen.

Ensi viikolla Jokerit pelaa kolme kotiottelua.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!