Lyö viikon aikana vähintään 3 kohteen yhdistelmäveto NHL-kohteista 10 € panoksella, saat 10 € riskittömän vedon NHL:n Live-vedonlyöntiin
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Jokerijunnut nollasi venäläisjoukkueen

23.4.2019 - 13:49:42


Jokerit pelaa tällä viikolla Euroopan suurimmassa juniorijääkiekkoturnauksessa Gazprom Neft Cupissa, johon osallistuvat vuonna 2008 syntyneet pelaajat. Avausottelussaan maanantaina Jokerit hävisi Moskovan Dynamolle 1-6, mutta voittotili aukesi tiistaina, kun Severstal Tsherepovets taipui 0-4.

Jokerit oli Dynamoa vastaan alakynnessä. Severstal kykeni sekin luomaan Jokereita vastaan muutamia vaarallisia paikkoja, mutta ei lopulta onnistunut yllättämään Jokereiden maalivahtia Joona Koivurinnettä.

Jokerit pelaa alkusarjassa vielä keskiviikkona Moskovan Spartakia vastaan. Pudotuspelit alkavat keskiviikkona illalla ja jatkuvat torstaina. Turnauksen finaali pelataan perjantaina.

Gazprom Neft Cupissa on mukana 31 joukkuetta. Kaikki KHL-organisaatiot ovat edustettuina. Lisäksi mukana ovat Linz Black Wings Itävallasta, Kölnin Die Junghaie Saksasta ja Ocelari Trinec Tshekistä.

Turnauksen epäilemättä eksoottisin joukkue on kiinalainen Red Star Kunlun. Se on hävinnyt Salavat Julajev Ufalle 0-21 ja Jamal Salehardille 1-7.

Teksti: Otto Palojärvi, Sotshi. Kuva: Gazprom Neft Cup


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!