NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Saksan Söderholm naureskeli jalkapallosta tutulle fraasille: "Ei olla ihan vielä päästy niin vahvaksi"

16.5.2019 - 01:00:48


Saksa tekee kovaa tulosta jääkiekon MM-kisoissa. Keskiviikkona maa kaatoi kisaisäntä Slovakian 3-2-lukemin. Saksa on pelannut MM-jäällä nyt neljä ottelua ja voittanut ne kaikki.

Jalkapallossa on kulunut sanonta, jonka mukaan "jalkapalloa pelataan 90 minuuttia ja Saksa voittaa aina". Saksan suomalainen päävalmentaja Toni Söderholm ei ole vielä valmis siirtämään slogania jääkiekon puolelle.

- Ei olla ihan vielä päästy niin vahvaksi, Söderholm naurahti Sport Contentille.

- Hyvin pojat jaksoivat vääntää. Me olimme kyllä välillä vähän lirissä. Slovakia oli hyvä tänään, mutta se pitää myös sanoa, että me olimme vajaita, päävalmentaja jatkoi.

Saksa johtaa A-lohkoa 12 pisteellä. Sen peliesitykset ovat välillä olleet vajaita, mutta jääkiekko on tulosurheilua. Saksan puolustaja Yannick Seidenberg vertasi aiemmin, että Saksa pelaa kuin Suomi.

- Ei me ihan niin hyviä olla vielä, mitä Suomi on. Mulla on tietysti tietynlainen lätkäkasvatus ja sitä mä yritän muillekin jakaa. Ei se nyt ihan Suomen tasolla vielä ole, Söderholm mietti.

Söderholm puhuu sujuvasti englantia, suomea, saksaa ja ruotsia. Söderholmin illat venyvät pitkiksi, kun hän antaa eri kielillä haastatteluja. Suomalaiselle riittää vientiä mixed zonella.

- Mikäs tässä. Ei tää nyt mun lempipuuhaa ole, mutta mun mielestä se on parempi, että nimi on pelin jälkeen lehdessä kuin ennen peliä. Kyllä mä tässä pärjään, Söderholm vastasi ja pääsi viimein lähtemään haastattelualueelta.

Ville Hirvonen, Kosice


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jälleen dopingkäry Venäjällä

29.5.2020 17:16:29