NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Saksalla on MM-kisoissa oma "Kaapo Kakko" - "Hän pelaa kuin 35-vuotias"

16.5.2019 - 12:51:34


Saksa on tekemässä kovaa sensaatiota jääkiekon MM-kisoissa. Toni Söderholmin valmentama ryhmä on pelannut nyt neljä ottelua ja voittanut ne kaikki. Se johtaa Suomen lohkoa ylivoimaisesti.

Saksan turnausmenestys on perustunut pitkälti samoihin asioihin kuin Suomellakin: joukkue pelaa hyvää joukkuepeliä yksilötaidolla höystettynä. Yksi joukkueen kultakimpaleista on vuonna 2001 syntynyt superlupaava puolustaja Moritz Seider. Hänestä odotetaan Saksan seuraavaa NHL-tähtipuolustajaa.

- Ai Seider? Hän pelaa kuin 35-vuotias. Hän on niin rauhallinen. Hänestä tulee varmasti todellinen huippupelaaja. Meillä ei ole enää liikaa puolustajia NHL:ssä, joten on hienoa nähdä, että tuollainen nuori kaveri on tulossa, joka on erinomainen jääkiekossa, Saksan NHL-tähti Leon Draisaitl sanoi 3-2-voittoon päättyneen Slovakia-ottelun jälkeen.

Saksa on pelannut MM-kisoissa tuloksekkaasti, mutta aina peli ei ole ollut kovin kaunista. Jalkapallossa on kulunut sanonta, jonka mukaan "jalkapalloa pelataan 90 minuuttia ja Saksa voittaa aina". Saksan suomalainen päävalmentaja Toni Söderholm ei ole vielä valmis siirtämään slogania jääkiekon puolelle.

- Ei olla ihan vielä päästy niin vahvaksi, Söderholm naurahti Sport Contentille.

- Hyvin pojat jaksoivat vääntää. Me olimme kyllä välillä vähän lirissä. Slovakia oli hyvä tänään, mutta se pitää myös sanoa, että me olimme vajaita, päävalmentaja jatkoi.

- Ei ollut kaunis voitto. He pelasivat kovaa ja hyvin. Joskus sinun täytyy kuitenkin voittaa myös rumalla tavalla, se kuuluu jääkiekkoon. Tämä oli meille tärkeä voitto ja hyvät pisteet, Draisaitl säesti päävalmentajaansa.

Ville Hirvonen, Kosice


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!