NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Tre Kronorilta se haiskahtaa! Näin Leijonien puolivälierävastus selviää

21.5.2019 - 17:25:21


Suomella on ikävän suuri todennäköisyys kohdata Ruotsi jääkiekon MM-kisojen puolivälierissä torstaina. Leijonat on varmuudella A-lohkon kakkonen, kun se hävisi tiistaina Saksalle.

Tällä hetkellä kaikki on kuitenkin vielä mahdollista. Leijonat saattaa saada puolivälierissä vastaansa joko Tshekin, Ruotsin tai jopa vielä Venäjän.

Ruotsi on vaihtoehdoista tällä hetkellä todennäköisin. Tre Kronor matkustaa Leijonien vastustajaksi Kosiceen, mikäli se ei onnistu voittamaan Venäjää varsinaisella peliajalla vähintään kolmen maalin erolla.

Venäjän Suomi kohtaa siinä tapauksessa, jos Venäjä häviää Ruotsille vähintään kolmella maalilla, eikä toisaalta onnistu tekemään vähintään kahta maalia Ruotsin verkkoon. Jos Ruotsi kaataa tiistaina Venäjän neljällä tai useammalla maalilla, on Venäjä varmasti Suomen vastustaja.

Tshekki näyttää tällä hetkellä epätodennäköiseltä vastustajalta Suomelle. Suomi saa Tshekin vastaansa, jos Venäjä häviää Ruotsille varsinaisella peliajalla kolmella maalilla, mutta tekee kuitenkin vähintään kaksi maalia Ruotsin verkkoon. Tällainen tulos voisi olla esimerkiksi Ruotsin 5-2-voitto Venäjästä.

Ville Hirvonen, Kosice


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

NHL: Eeli Tolvanen farmiin

22.9.2019 23:08:26