NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Kaapo Kakon mahdollinen seurakaveri lähtee kotiin paha maku suussa

23.5.2019 - 20:14:14


Yhdysvaltojen NHL-tähtien taival jääkiekon MM-kisoissa päättyi puolivälieriin. Venäjä voitti amerikkalaiset Bratislavassa torstaina 4-3.

Yhdysvallat oli avauserässä helisemässä. Venäjä siirtyi 2-0 -johtoon. Brady Skjein kavennusmaali aloitti amerikkalaisten takaa-ajon, joka ei lopulta riittänyt.

- Ei ollut paras startti pelille, kun jouduimme heti tappioasemaan. Teimme hyvää työtä taistelemalla peliin mukaan, mutta emme onnistuneet tasoittamaan. Hyvin turhauttavaa, Skjei sanoi Sport Contentille.

Venäjä on voittanut turnauksen kaikki ottelunsa. USA-ottelussakin vastustaja pelasi kuin todellinen punakone.

- Oikein hyvä joukkue. Heillä on paljon taitoa ja maalintekovoimaa. Tietysti turhauttavaa, ettemme voittaneet, mutta onnittelut heille. Heillä on kova joukkue, Skjei kommentoi venäläisryhmästä.

Skjei odotti Yhdysvalloilta turnauksessa parempaa menestystä. Olihan joukkueessa mukana paljon kovan luokan NHL-pelaajia.

- Ei mennyt, kuten halusimme, mutta on aina suuria kunnia pukea päälle USA:n maajoukkuepaita. Olisimme halunneet menestyä kuitenkin paremmin ja lähden nyt kotiin huono maku suussa, Skjei sanoi.

Muuten turnaus oli Skjeille mukava kokemus. Isossa kaukalossa hän pelaa mielellään.

- Pidän tästä. Se auttaa paljon kavereita, jotka ovat hyviä luistelemaan. Nautin pelaamisesta isossa kaukalossa.

Skjei pelaa NHL:ssä New York Rangersissa. Joukkue ei menestynyt tällä kaudella, mutta Skjei odottaa parempaa menestystä jo ensi kaudella.

- Odotan innolla. Meillä on nuori ryhmä ja saamme uuden huippuvarauksen kesällä. New York Rangersin tulevaisuus tulee olemaan kirkas.

Skjei saa ensi kaudella seurakaverikseen joko Jack Hughesin tai Kaapo Kakon. Toisen heistä Rangers saa varata numerolla kaksi ensimmäisenä varaavan New Jersey Devilsin jälkeen.

Toivooko Skjei Kakkoa seurakaverikseen?

- Heh. Hän on hieno pelaaja. Siellä on kahden miehen kisa ja molemmat ovat loistavia pelaajia. On hienoa, että saamme heistä toisen, Skjei sanoi.

Haastattelu: Otto Palojärvi, Bratislava


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

Serie A:ssa iso yllätys

16.9.2019 23:31:16