NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Venäläispuolustajalta vuolaat kiitokset: "Oli kuin kotiottelu"

23.5.2019 - 20:46:34


Venäjä eteni jääkiekon MM-kisojen välieriin voitettuaan Yhdysvallat puolivälierässä Bratislavassa torstaina 4-3. Venäjä johti peliä koko ajan, eikä amerikkalaisten takaa-ajo riittänyt.

- Hyvä peli oli. Lopussa vain annoimme USA:lle liikaa tilaa ja liikaa maalipaikkoja. Olisi pitänyt puolustuspäässä pelata paremmin. Muuten meni hyvin, kommentoi Venäjän NHL-puolustaja Mihail Sergatshjov Sport Contentille.

Venäjä on voittanut MM-kisoissa kaikki ottelunsa. Sergatshjovin mukaan menestyksen salaisuus on joukkueen yhtenäisyydessä.

- Meillä on paljon tähtiä, supertähtiä, jotka pelaavat NHL:ssä ja KHL:ssä. Meillä on hyvä maalivahti. Jokainen pelaa joukkueensa, eivätkä itsensä eteen. Supertähdetkin. Kaikki tuntevat suurta kunniaa Venäjän maajoukkuepaitaa kohtaan, Sergatshjov arvioi.

Tunnelma Bratislavassa oli katossa. Venäläisiä katsomossa oli todella paljon. Tuntui kuin peli olisi pelattu Moskovassa.

- Isot kiitokset faneille, että tulivat kannustamaan meitä täällä. Se auttoi meitä voittamaan. Tuntui kuin olisimme pelanneet kotona Venäjällä, Sergatshjov kiitteli.

Venäjä jatkaa pelejään lauantaina välierissä.

- Ei ole suosikkivastustajaa, totesi Sergatshjov.

Haastattelu: Otto Palojärvi, Bratislava


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

Serie A:ssa iso yllätys

16.9.2019 23:31:16