NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Patrick Kane sanoi suoraan: "Alisuoritimme turnauksessa"

23.5.2019 - 21:13:04


Yhdysvallat sai lähteä jääkiekon MM-kisoissa kotimatkalle hävittyään puolivälieräottelussa Venäjälle 3-4. Yhdysvaltain joukkueen kapteeni, Chicago Blackhawksin supertähti Patrick Kane katsoi, ettei hänen joukkueensa pelannut parhaalla taosllaan.

- Ei ollut helppo turnaus. Ei siksi varsinkaan, kun hävisimme muutaman pelin ja alisuoritimme niissä peleissä. Siitä syystä jouduimme kohtaamaan Venäjän ensimmäisellä pudotuspelikierroksella, Kane sanoi.

Kanen mukaan Venäjä olisi ollut voitettavissa.

- Olisimme voineet voittaa tämän pelin, jos olisimme pelanneet parhaalla tasollamme. Emme tehneet niin, joten hävisimme.

Kane edusti USA:n joukkueessa kokemusta. Myös nuoruuden voimaa oli mukana. Kaapo Kakon kanssa ensi kesän NHL-ykkösvarauksen tittelistä taisteleva Jack Hughes sai Kanelta kehut.

- Jack pelasi hienosti. Luisteli kovaa ja oli mukana maaleissa. Hänelle ei ollut helppoa tulla tähän turnaukseen. Nuorella kaverilla ei ole kokemusta ja hänen on todistettava taitonsa joka vaihdossa. Tänään hän otti edun jäällä ollessaan.

Kolme Stanley Cupia Chicagossa voittanut Kane haluaa pelata MM-kisoissa tulevaisuudessakin.

- Kyllä vain. Olen pettynyt, että emme ole voittaneet kultaa. Toivottavasti voin tulla tänne vielä tulevaisuudessa ja onnistumme paremmin.

Yhdysvalloilla oli tänä vuonna jalkeilla kova joukkue. Tosin kieltäytymisiäkin oli.

- Se on jokaisen henkilökohtainen päätös. Ymmärrän hyvin kavereita, jotka eivät tule tänne loukkaantumisten tai sopimusasioiden takia. Sekin on ymmärrettävää, että toiset haluavat raskaan kauden jälkeen pitää vapaata. Toivottavasti tulevaisuudessa saamme tänne kovia pelejä ja pystymme tuomaan kunniaa USA Hockeylle, Kane päätti.

Haastattelu: Otto Palojärvi, Bratislava


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

Serie A:ssa iso yllätys

16.9.2019 23:31:16