NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Leijonien Ruotsi-voitto tavoitti lähes 2,5 miljoonaa tv-katsojaa

24.5.2019 - 14:30:16


Yksi Leijonien kaikkien aikojen Ruotsi-voitoista jääkiekon MM-kisoissa tavoitti torstaina C More Sport 1- ja MTV3-kanavalla sekä cmore.fi-suoratoistopalvelussa yhteensä hurjat 2,43 miljoonaa katsojaa. Puolivälieräottelun keskikatsojamäärä torstain myöhäisillassa oli peräti 1,75 miljoonaa.

Perjantaiaamuun heräsi eittämättä onnellinen mutta myös väsynyt Suomi. Voitto Ruotsista ratkesi vasta jatkoajalla, hieman klo 23.30 jälkeen, mutta arki-illasta huolimatta vielä klo 23.15-23.30 keskikatsojamäärä MTV3- ja C More Sport 1 -kanavilla oli yhteensä 1,67 miljoonaa!

Suurimmillaan keskikatsojamäärä tv-lähetyksillä oli pelin toisessa erässä klo 22.15-22.30 välillä. Tuolloin Suomi nousi ottelussa kahden maalin takaa tasoihin.

Kaikki odotukset kaukalossa ylittänyt Leijonat on lyönyt myös kevään katsojaennätykset uusiksi. Ruotsi-ottelu on luonnollisesti Suomen tämän vuoden toistaiseksi katsotuin tv-ohjelma, ja nyt myös koko TOP5-lista on kokonaisuudessaan Suomen pelejä: Suosituimmuusjärjestyksessä Ruotsi, Ranska, Iso-Britannia, Tanska ja Slovakia.

- Mikään ei yhdistä suomalaisia tv-katsojia niin kuin Linnan juhlat ja Leijonat. Osaamme joka kevät odottaa jääkiekkomaajoukkueelle miljoonayleisöjä, mutta täytyy myöntää, että tänä keväänä isotkin odotukset ovat ylittyneet niin Kosicessa kuin kotikatsomoissa. Kansainvälisesti kokematon joukkue on pelannut käsittämättömän upeasti, MTV:n kanavajohtaja Jaana Pasonen iloitsee tiedotteessa.

Kaikkiaan MM-kisalähetyksiä on kahden kisaviikon aikana seurannut 3,9 miljoonaa suomalaista, mikä tarkoittaa 73 prosenttia koko väestöstä.

Torstain Suomi-Ruotsi-peli oli katsotuin jääkiekko-ottelu Suomessa sitten kevään 2016 MM-kisojen, jolloin Leijonat haastoi MM-finaalissa Kanadan Patrik Laineen johdolla. Tuo finaali on Suomen kaikkien aikojen katsotuin jääkiekko-ottelu: Keskikatsojamäärä 2,22 miljoonaa, ja sunnuntai-illan aikana ottelu tavoitti lähes käsittämättömästi 3,25 miljoonaa suomalaista.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

Real Madrid koki ison pettymyksen

24.8.2019 23:58:21