NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Näin Hjallis Harkimo ja Jari Kurri kommentoivat uutispommia

24.5.2019 - 14:36:58


Hjallis Harkimon 28 vuotta kestänyt aika Jokerit Hockey Club Oy:n puheenjohtajana päättyy. Jari Kurri astuu hänen tilalleen ja seura käy parhaillaan neuvotteluja potentiaalisten suomalaisten rahoituskumppanien kanssa.

- Tämä on suuri päivä Jokereiden historiassa ja uuden ajan alku. Neuvottelut eri osapuolien kanssa ovat kestäneet pitkään, mutta vain siksi, että olen halunnut varmistaa parhaan mahdollisen ratkaisun, joka palvelee Jokereiden etua. Prioriteetti oli löytää Jokereille täysin suomalainen omistajataho ja siinä olemme onnistuneet, Harkimo toteaa Jokereiden tiedotteessa.

- Olen kiitollinen Gennadi Timtshenkolle ja Roman Rotenbergille pitkästä yhteistyöstä, jota on tehty Jokereiden eteen. Nyt Jari Kurri pääsee aloittamaan puhtaalta pöydältä, mikä on äärimmäisen tärkeää seuran tulevaisuuden kannalta, Harkimo jatkaa.

Kurri kiitteli Harkimoa upeasta työstä Jokereiden eteen.

- Ensimmäisenä haluamme kiittää Hjallista siitä upeasta työstä, jota hän on kolmella vuosikymmenellä tehnyt Jokereiden eteen. On paljolti hänen ansiotaan, että seurasta voi tänä päivänä puhua eurooppalaisena huippuseurana.

Lähde: Jokerit


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

Zidane raivostui pelaajilleen

25.8.2019 09:56:10

 

 

 

 

 

 

 

 

Real Madrid koki ison pettymyksen

24.8.2019 23:58:21