NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Joukkuekaveri Mörkö-Markosta: ”Mahtavaa, että se on meillä, eikä kenelläkään muulla”

26.5.2019 - 15:23:07


Leijonat pehmitti Venäjän jääkiekon MM-välierässä 1-0 ja pelaa loppuottelussa sunnuntaina Kanadaa vastaan. Suomi oli välierässä ennakkoasetelmassa altavastaaja, mutta yllätti jälleen kerran.

- Kova taistelupeli. Tehtiin kovasti yhdessä hommia ja pystyttiin haastamaan Venäjä koko ajan hyvin. Lopussa saatiin palkinto. Huikea suoritus joukkueelta tänään, kommentoi puolustaja Jani Hakanpää.

Hakanpäällä on Pohjois-Amerikan peleistä kokemusta vain AHL:stä. Venäjän NHL-huippuhyökkääjiä vastaan hänellä ei ollut vaikeuksia.

- Hienoa se on päästä mittaamaan omaa tekemistään ja omaa tasoaan näitä huippujätkiä vastaan. Onhan se huikeaa, että saa tämmöisiä kokemuksia tällä jääkiekkouralla, Hakanpää totesi.

Voittomaalin tehnyt Marko Anttila, Mörkö-Marko, on muutamassa päivässä noussut suomalaisten kansallissankariksi.

- Onhan ne aika huikeita. Kaksi isoa kaappia tähän viimeiseen kolmeen päivään. Ei voi muuta kuin hattua nostaa. Mahtavaa, että se on meillä, eikä kenelläkään muulla, Hakanpää totesi Anttilasta.

Ennen kaikkea Leijonien vahvuuksina ovat kuitenkin joukkuepeli sekä erinomainen joukkuehenki.

- Kaikki saa olla semmoisia kuin ovat ja sitä kautta uskaltavat laittaa itsensä likoon tuolla jäällä. Tuovat omat vahvuutensa esille. Paiskitaan kovaa hommia toistemme eteen, niin on mahtavaa olla tässä mukana.

Haastattelu: Otto Palojärvi, Bratislava


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

Serie A:ssa iso yllätys

16.9.2019 23:31:16