NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Mestis-seura nappasi hyökkääjän HPK:sta

11.6.2019 - 14:00:32


Jääkiekon Mestiksessä pelaava Kiekko-Vantaa on tehnyt kovan kiinnityksen hyökkääjä Harri Kainulaisen hahmossa. Kainulainen siirtyy Vantaalle Suomen mestaruuden saavuttaneen HPK:n organisaatiosta.

Taitavana pelintekijänä ja hyvänä viimeistelijänä kunnostautunut Kainulainen, 23, pelasi viime kaudella HPK:n riveissä 37 ottelua tehoilla 2+2.

Lisäksi raamikas hyökkääjä kiekkoili LeKin riveissä lainalla Mestiksessä kuuden ottelun verran ja tehtaili niissä viisi tehopistettä (3+2). Loppukauden Kainulainen vietti lainalla liigaseura Jukureissa, jossa mätti kahdeksassa kamppailussa tehot 2+2.

- Tulen todella hyvin mielin Kiekko-Vantaaseen pelaamaan. Kun asia varmistui, niin innostus on vain kasvanut. En malta odottaa, että päästään hommiin ja pelaamaan. Pääkaupunkiseudulle on mukava tulla pelaamaan. Kiekko-Vantaa sytytti vastustajana aina ja nyt saan pukea itse lohipaidan päälle, Kainulainen kertoo uuden seuransa sivuilla.

- Kiekko-Vantaa osoitti heti kiinnostusta ja halusi todella minut tänne. Itse halusin myös tulla. Se oli myös iso syy miksi valitsin Kiekko-Vantaan, Kainulainen jatkaa.

Lähde: Kiekko-Vantaa


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

NHL: Eeli Tolvanen farmiin

22.9.2019 23:08:26