COOLBETIN JOULUKALENTERISSA UUSI TARJOUS JOKA PÄIVÄ. KATSO JA HYÖDYNNÄ!.
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Norilsk Nickel Harjavalta Oy on hankkinut 40 prosenttia Jokereista - myös seuran toimitusjohtaja vaihtuu

17.6.2019 - 15:39:39


Norilsk Nickel Harjavalta Oy on hankkinut 40 prosentin osuuden Jokereiden osakkeista ja ryhtyy tukemaan helsinkiläisseuraa entistä voimakkaammin.

Norilsk Nickel Harjavalta Oy on kuulunut Jokereiden pääyhteistyökumppaneihin vuodesta 2017 lähtien. Helsinkiläisseuran enemmistöomistaja ja puheenjohtaja Jari Kurrilla on onnistuneiden neuvottelujen jälkeen 60 prosenttia Jokereiden osakkeista.

- Olemme erittäin iloisia, että merkittävä suomalainen yhtiö haluaa lähteä tukemaan toimintaamme voimakkaasti tulevina vuosinamme KHL:ssä. Näiden positiivisten uutisten myötä aiomme kehittää yhteistyötämme suomalaisten kumppaniemme kanssa ja tavoitteemme on myös etsiä uusia kotimaisia kumppaneita, jotka haluavat olla tukemassa Jokereiden kehitystä, Kurri kertoo seuran verkkosivuilla.

KHL-seura Jokerit tiedotti samalla uudesta toimitusjohtajasta. Eveliina Mikkola korvaa Jukka Kohosen, joka toimi Jokereiden toimitusjohtajana vuodesta 2014 lähtien.

- Haluan kiittää Jari Kurria tästä mahdollisuudesta palata Jokereihin, joka on merkinnyt minulle paljon työurani alkuvuosista lähtien. Uusien omistusjärjestelyjen ja todella kilpailukykyisen joukkueemme myötä olemme todella innoissamme uudesta kaudesta ja ajasta Jokereissa. Haluan, että seurana pidämme entistä parempaa huolta faneistamme sekä yhteistyökumppaneistamme, joiden kanssa haluamme luoda uusia kiinnostavia yhteistyömalleja sekä kehittää erinomaista ottelutapahtumaamme entisestään, Mikkola kertoo tiedotteessa.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jokerit pelasi vahvan avauserän

9.12.2019 19:05:03