NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Marko Jantusen pojan siirtyminen turkulaisseuraan sai vahvistuksen

13.8.2019 - 14:54:38


Mestiksessä pelaavan TuTon joukkue on täydentynyt tänään viidellä pelaajalla.

Hyökkäystä saapuvat vahvistamaan Erik Embrich, Jonne Jantunen, Joel Janatuinen ja Aleksi Poikola. Loppukauden TuTo-nutussa pelannut Nuutti Viitasalo liittyy puolustuksen vahvuuteen toistaiseksi voimassa olevalla lainasopimuksella.

Lahdesta saapuva, takavuosien maajoukkuepelaaja Marko Jantusen poika Jonne Jantunen tuo taitoa ja pelisilmää Marli Areenalle.

- Jantusella on kaikki huippupelaajan elementit olemassa. Häneltä löytyy liikettä, pelisilmää, taitoa ja tyyliä, mutta fysiikan puolella on vielä hommia tehtävänä. Ensi kauden ehdottomana tavoitteena on lopullinen läpimurto miesten peleihin, turkulaisseuran urheilutoimenjohtaja Elmo Aittola toteaa seuransa sivuilla.

Keskushyökkääjä Embrich ehti pelata viime kaudella yhden KHL-pelinkin Jokereissa.

- Embrich vahvistaa keskushyökkääjäosastoamme merkittävästi. Hän on isokokoinen ja taitava pelaaja, jolla on kaikki edellytykset ottaa ison vastuunkantajan rooli joukkueesta, Aittola luonnehtii.

TuTon valmennustiimiä täydennettiin myös tänään. Jouni Virpiö täydentää Antti Virtasen ja Miikka Laaksosen valmennustiimin. Petteri Oiva vastaa puolestaan maalivahtien valmennuksesta ja Harri Niemi fysiikkavalmennuksesta.

Lähde: TUTO Hockey


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!