COOLBETIN JOULUKALENTERISSA UUSI TARJOUS JOKA PÄIVÄ. KATSO JA HYÖDYNNÄ!.
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Tässä on Jokerien kokoonpano SKA Pietaria vastaan

14.8.2019 - 11:44:40


KHL:ään valmistautuva Jokerit pelaa viimeisen kerran Suomessa harjoituskauden osalta, kun tänään Tikkurilan Trio Areenassa vastassa on SKA Pietari.

Neftehimikin ja Sibirin ensimmäisissä peleissään kaatanut helsinkiläisryhmä lähtee jatkamaan hyvää virettään nyt KHL:n suurseuroihin lukeutuvaa SKA:ta vastaan. - Viime kaudella pietarilaiset veivät kaikki keskinäiset kohtaamiset, joten pientä revanssihenkeä on ilmassa - oli kyseessä sitten harjoituskausi tai ei, todetaan helsinkiläisseuran tiedotteessa.

Kokoonpanoon paluun viime viikon Sibir-pelin jäljiltä tekevät Sami Lepistö, Peter Regin ja Brian O’Neill. Helsinkiläiset kukistivat siperialaisjoukkueen luvuin 4-3 Valkeakoskella, kun Henrik Haapala, Mikko Lehtonen, Petri Kontiola ja Jesse Joensuu toimivat maalintekijöinä. Janis Kalnins torjui maalissa, mutta tänään torjuntavuoron saa jälleen Antti Niemi.

Sivussa Jokereiden kokoonpanosta ovat pienten vammojen vuoksi Nicklas Jensen, John Norman ja Ahti Oksanen, joiden tilaa seurataan päivä kerrallaan. Veli-Matti Savinainen taas huilaa alavartalovamman vuoksi syys-lokakuun vaihteeseen. Myöskään nuori hyökkääjä Eetu Mäki ei ole vielä toipunut pelikuntoon.

Suomessa leireilevä SKA aloitti harjoituskautensa viime viikolla pelien osalta Sotshissa turnauksessa, jossa tuloksena oli 4-0-voitto Lokomotivista, mutta myös kolme tappiota Avangardille, Dinamo Riialle ja turnausisännälle. Uusi päävalmentaja Aleksei Kudashov ei saanut ainakaan tuloksellisesti toivomaansa alkua treenikauteen.

Pietarilaisten ryhmä on kokenut kesän aikana isoja muutoksia, kun esimerkiksi supertähti Nikita Gusev siirtyi NHL:ään ja Pavel Datsjuk lähti Avtomobilistiin. Sentteri Jarno Koskiranta sai uusiksi seurakavereikseen Jori Lehterän ja Joonas Kemppaisen, joten SKA:ssa nähdään tulevalla kaudella mukavasti suomalaisosaamista. Illan ottelu alkaa klo 18.30.

Jokereiden kokoonpano:
11 Steve Moses-27 Petri Kontiola-72 Aleksi Halme
6 Jesse Joensuu-21 Brian O’Neill-26 Konsta Hirvonen
48 Henri Ikonen-93 Peter Regin (C)-25 Henrik Haapala
41 Antti Pihlström-22 Mika Niemi-12 Marko Anttila (A)
44 Mikko Lehtonen-18 Sami Lepistö (A)
50 Viktor Lööv-51 Alex Grant
42 Teemu Eronen-7 Oliver Lauridsen
4 Tommi Kivistö-77 Eemeli Räsänen
31 Antti Niemi (98 Janis Kalnins)
Lähde: Jokerit


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!