FUTISVISA: VASTAA KYSYMYKSIIN JA VOITA 10 EURON ILMAISVETO LIVE-VEDONLYÖNTIIN
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Admiral-tähti laittoi kiekon neljä kertaa Jokerien häkkiin – "Siinä se ero varmaan oli"

15.11.2019 - 14:36:11


Helsingin Jokerit hävisi vieraskiertueensa toisen ottelun, kun Admiral Vladivostok kaatoi kotonaan Jokerit rangaistuslaukauksilla 3-2.

Isäntien tähti Martin Bakos oli ottelun selkeä käänteentekijä: hän teki Admiralin molemmat maalit ja osui vielä kaksi kertaa rangaistuslaukauksilla. Toinen rankkari ratkaisi ottelun.

- Bakos teki tänään neljä maalia. Siinä se ero varmaan oli, myönsi Jokerien pääluotsi Lauri Marjamäki seuran verkkosivuilla.

Jokerit pelasi hyvää peliä ja loi paljon paikkoja, mutta tehottomuus koitui kohtaloksi.

- Kyllä meidän tehokkaampia pitää olla ja erikoistilanteissa jäätiin lukemaan miinus kaksi.

- Pelattiin paljon paremmin kuin keskiviikkona. Puolet pelistä oltiin todella hyviä, mutta kahden miehen alivoimalla toisen erän lopussa vastustaja sai pari paikkaa. Kolmas erä oli hyvin tasainen ja jatkoajalla molemmilla oli omat paikkansa.

Saku Mäenalanen ei pystynyt pelaamaan ottelussa keskiviikkoisen loukkaantumisen takia. Tähtipakki Mikko Lehtonen sai perjantain ottelussa kovan tällin, mutta hän pystyi jatkamaan ottelua siitä huolimatta. Näin ollen Lehtonen lienee pelikunnossa kiertueen seuraavassa ottelussa Habarovskissa.

- Katsotaan pelaajatilannetta, saadaanko vielä tuoretta voimaa mukaan. Siellä on kuitenkin kavereita, jotka eivät ole vielä tällä reissulla pelanneet. Analysoidaan rauhassa tilanne, Marjamäki viittasi Mika Niemeen ja Eemeli Räsäseen.

Tänä iltana Jokerit lyö katseet kiekosta jalkapalloon ja Suomen maajoukkueeseen, joka voi varmistaa paikkansa ensi kesän EM-kisoihin.

- Ehdottomasti katsotaan ja pidetään Huuhkajille peukkuja, Marjamäki lupasi.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!