FUTISVISA: VASTAA KYSYMYKSIIN JA VOITA 10 EURON ILMAISVETO LIVE-VEDONLYÖNTIIN
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Jääkiekon Mestarien liiga jatkuu tiistaina - Tappara ainoa suomalaistoivo

18.11.2019 - 18:43:50


Champions Hockey Leaguen neljännesvälierien toiset osaottelut pelataan tiistaina lukuun ottamatta yhtä ottelua, Red Bull München-Yunost Minskiä, joka tahkotaan vasta keskiviikkona.

Ainoana suomalaisjoukkueena mukana tässä vaiheessa kilpailua oleva Tappara tavoittelee pääsyä kahdeksan parhaan joukkoon tiistaina Sveitsissä, jossa se kohtaa EV Zugin. Viime viikolla Hakametsässä pelattu ottelu päättyi joukkueiden välillä 3-3-lukemiin.

Avauskohtaamisessa Tappara oli reilun kuuden minuutin jälkeen 0-2-tappiolla, mutta esitti sen jälkeen hienon nousun ja nousi 3-2-johtoon. Kun Zug onnistui vielä päätöserässä kerran maalinteossa, lukemat tasattiin. Kirvesrintojen päävalmentaja Jukka Rautakorpi ei ota paineita edessä olevasta vierasmatkasta.

- Kun näitä pudotuspelejä pelataan, niin se on ihan sama missä. Kotipeli ei oikein tule esille, ei se ole iso juttu. Kysymys on siitä, että nyt lähdemme taas pelaamaan seuraavaa erää. Emme ole taka- tai etumatkalla vaan tasapelissä, Rautakorpi sanoi CHL:n tiedotteessa.

- Lähdemme nimenomaan taas hakemaan pelillisiä asioita, että pystymme heti olemaan valmiimpia ja menemme tavallaan rohkeasti ja positiivisen kautta siihen seuraavaan peliin. Ei siinä sen enempää.

EV Zugin ja Tapparan välinen neljännesvälierien toinen osaottelu alkaa tiistaina klo 20.45. Otteluparin voittaja kohtaa puolivälierissä voittajan parista Adler Mannheim–Moutfield HK.

CHL:n pudotuspelit ratkotaan kahden pelatun ottelun yhteismaalien turvin. Vierasmaalisääntöä ei käytetä. Yhteismaalien ollessa tasan ratkaisua hetaan jatkoajalla, joka pelataan kolmella kolmea vastaan. Jos peli ei ratkea 10 minuutin aikana, voittaja selvitetään voittomaalikisassa.

Lähde: CHL:n tiedote.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!