Lyö viikon aikana vähintään 3 kohteen yhdistelmäveto NHL-kohteista 10 € panoksella, saat 10 € riskittömän vedon NHL:n Live-vedonlyöntiin
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Leijonissa loistanut HIFK-vahti Frans Tuohimaa Ylellä: "Nämä ovat kerran elämässä-kokemuksia"

15.12.2019 - 17:53:27


HIFK:n maalivahti Frans Tuohimaa lähti pikahälytyksellä mukaan jääkiekon Venäjän EHT-turnaukseen ja teki suuren vaikutuksen.

Tuohimaa pelasi kaksi ikimuistoista ottelua, vaikka turnaus päättyikin 0-2-tappioon Venäjälle.

Tuohimaa teki maalin lauantaina Ruotsia vastaan ja pelasi muutoinkin erittäin vahvasti. Sunnuntain ulkoilmaotteluun oli kuitenkin helppo latautua.

- Ei tarvinnut kyllä ollenkaan ulospuhaltaa. Kyllä nämä ovat sellaisia kerran elämässä-kokemuksia, joten tähän oli helppo latautua, Tuohimaa sanoi Ylen tv-haastattelussa.

Sunnuntain ottelu pelattiin pienessä NHL-koon kaukalossa, mikä oli uusi kokemus HIFK-vahdille.

- Ei se omaan tekemiseen niin paljoa vaikuta, mutta täällä on nopeammin pelaajat hyvässä sektorissa ja pitää olla hereillä, mutta niin pitää olla koko ajan myös isossa kaukalossa, joten ei sillä niin suurta merkitystä ollut, Tuohimaa sanoi.

Tuohimaa pelasi nyt ensimmäiset kaksi A-maaottelua. Tuohimaa ei mene asioiden edelle, mutta myöntää, että maajoukkue luonnollisesti kiinnostaa myös jatkossa.

- Totta kai nälkä kasvaa syödessä, mutta tuossa on nyt aika paljon seurajoukkueen pelejä edessä ja siellä se päätyö tehdään kuitenkin koko ajan. Siellä pitää onnistua. Toivottavasti pääsisi vielä uudestaan mukaan maajoukkueeseen, Tuohimaa linjasi.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!